Zomerupdate Animal Crossing: New Horizons arriveert over twee dagen Nieuws | 28 juli 2020 15:24 | Auteur: Kitty

Op 30 juli krijgt Animal Crossing: New Horizons weer een grote update, waarmee een paar nieuwe gameplay-elementen worden toegevoegd.Samenvattend:
• Op 30 juli begint het vuurwerkseizoen, wat betekent dat in augustus elke zondag een vuurwerkshow te zien is op je eiland. In de trailer zien we Redd staan met een kraampje op het marktplein. In zijn Schattenloterij zijn beloningen te krijgen. Ook kun je je eigen vuurwerk afsteken en ontwerpen.
• Ook komt de Droomwereld naar de game. Luna begeleidt je naar de geüploade eilanden van andere spelers. Ook kun je je eigen eiland uploaden.
• Heel handig: op 30 juli lanceert ook de dienst voor eilandback-ups. Op de site van Nintendo is te lezen hoe je je eiland kunt opslaan op de server zodat je deze kunt terughalen als er iets met je Switch gebeurt.
• De volgende gratis nieuwe update staat gepland voor dit najaar.

In deze Japanse reclame zijn meer beelden te zien van de zomerupdate:

Next articleRUINER - Verpest het een beetje Previous articleExclusief: Onthulling twee TCG-kaarten Pokémon Sword en Shield:...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 28 juli 2020 15:41 | #291296
collapse
Op zich best een leuke update, maar wordt er persoonlijk eerlijk gezegd niet echt warm van. Vuurwerk is leuk voor eventjes, die dromen interesseren mij persoonlijk niet echt veel omdat het vrij nutteloos aanvoelt op het verkennen van andere eilanden na waar je dan eigenlijk weinig tot niks ervoor kunt krijgen, en save-data back-ups hadden er natuurlijk allang moeten zijn.

Splatoon updates voelden naar mijn mening toch een stuk leuker aan, daar keek ik echt altijd naar uit al waren het 'maar' nieuwe wapens. Ben Animal Crossing een beetje beu aan het worden denk ik.
Avatar
deejaydadream | 28 juli 2020 19:45 | #291298
Reactie op post #291296 van Yosher
collapse
Mee eens: een nieuw bloemen/bomen soort, nieuwe items, nieuwe winkelenz.

Of doe eens gek, een optie om je eiland uit te breiden. Want het is bij mij wel een beetje vol allemaal. Of dat je een 2de eiland, een kleinere krijgt, waar je ook je gang mag gaan (je eigen vakantie eiland, waar alleen jij naar toe kan gaan).
Avatar
Kitty | 29 juli 2020 15:48 | #291307
Reactie op post #291298 van deejaydadream
collapse
Ik zou vooral blij zijn als de villagers ook eens echt actief iets deden met de dingen die je neerzet, zoals in Pocket Camp. En liefst nog een indoor-iets om dan in te kunnen richten, maar wat wel door iedereen bezocht wordt. Het voelt nu toch wel een beetje doods als je niet zelf aan de slag bent.
Avatar
Yosher | 29 juli 2020 16:08 | #291308
Reactie op post #291307 van Kitty
collapse
Dat zou inderdaad al een hele verbetering zijn. Vooral met die conversaties wat de bewoners nu hebben voelen ze gewoon dood aan omdat het altijd maar weer hetzelfde is en ze doen ook altijd wat je wilt, ze hebben eigenlijk niet echt een persoonlijkheid meer. Ik kan me herinneren dat Avery vertelde dat hij maar een liedje kon, maar gaat vervolgens wel meerdere liedjes meezingen. Dit soort dingen storen me dan. Maar als ze dan wel tenminste interactie kunnen hebben met de dingen die je neerzet dan voelen ze tenminste nog een beetje levendig aan. Nu zijn het gewoon poppetjes voor jouw perfecte poppenkast en dat is erg jammer.
Avatar
DenniSundaY | 29 juli 2020 20:02 | #291310
Reactie op post #291308 van Yosher
Helemaal mee eens! Maar ben bang dat dat niet zal veranderen, dit zijn core elementen in de game waar Nintendo vaak niet meer aan sleutelt achteraf. Ik had ook wel insiders nieuwe zinnetjes verwacht (op zijn minst om inderdaad wat meer variatie te krijgen) maar vooralsnog niks ontdekt.

Verder heel erg te spreken over de update!
Avatar
DenniSundaY | 29 juli 2020 20:05 | #291311
Reactie op post #291296 van Yosher
Sommige mensen vinden het vaak heel leuk om op iemands eiland te kijken om inspiratie op te doen. De update opent zo wel het gemak van je eiland kunnen laten zien, en de veiligheid dat mensen het niet veruïneren! Maar ik snap het hoor, als je het niks vind.

De cloud save is ook alleen met Nintendo Customer Support te regelen, vraag me af of je zo wel je data naar een nieuwe switch kan overzetten (ik wil misschien de nieuwe versie met verbeterde accu duur).
Avatar
koekiemonster | 30 juli 2020 10:28 | #291312
collapse
Zetten ze deze update dan ook standaard op de cartridges die in de winkels komen?
Anders hebben deze straks een halve game en moet men alsnog tig data downloaden (om maar te zwijgen over hetgeen men mist als de online diensten sluiten zoals op de Wii en DS is gedaan).

Verzamelen wordt steeds minder leuk zo... beetje halve games in je kast die je na 15 jaar nooit meer kan updaten omdat de service is gestopt. Vooral day one patches zijn leuk of games waarvan je de helft moet downloaden om uberhaupt te kunnen spelen....

Hoe kijken de verzamelaars hier naar? Smile
Avatar
Yosher | 30 juli 2020 17:51 | #291317
Reactie op post #291312 van koekiemonster
Ik als fysieke verzamelaar maak me hier ook wel zorgen om eerlijk gezegd, al hoop ik ergens wel dat, uiteindelijk, alle/de meeste patches gewoon online te vinden zullen zijn... ook al zou het niet officieel van Nintendo/andere developers zijn. In principe gewoon de patch downloaden via een website waar ze allemaal netjes gearchiveerd zijn, op je SD kaartje zetten, en zo loos kunnen gaan met de volledige game op je systeem. Dat lijkt mij eigenlijk de meest logische toekomst als het op deze dingen aankomt.

Maar goed, daar hoeven we ons voorlopig, met de Switch in ieder geval, (hopelijk) geen zorgen over te maken. De Wii U misschien wel, en dan zullen we zien hoe dit (officieel of niet) geregeld wordt.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots