Nintendo gaat game-breaking glitch Paper Mario: The Origami King fixen Nieuws | 30 juli 2020 15:21 | Auteur: Erik | Bron: Polygon

Er komt binnenkort een patch voor de glitch in Paper Mario: The Origami King waardoor je helemaal vast kan komen te zitten. Dit bevestigt Nintendo in een officieel statement.

"We zijn op de hoogte van bepaalde problemen waar spelers van Paper Mario: The Origami King mee kampen. Op dit moment zijn we aan het werk om deze problemen op te lossen, en plannen hiervoor een software update in. We bieden onze excuses aan voor het ongemak", zegt een woordvoerder van Nintendo tegen Polygon.

Het bedrijf laat niet weten wanneer we de oplossing kunnen verwachten.

Een aantal dagen geleden kwam naar buiten dat je tegen het einde van The Origami King potentieel helemaal vast kan lopen. Dit gebeurt in de Shangri-Spa. In dit bericht leggen we uit waar de glitch optreedt en hoe je het kunt vermijden. Mocht je hier tegenaan lopen, zit er op dit moment niets anders op dan een nieuwe savefile te starten.

PaperMario_OrigamiKing_NintendoSwitch_GamebreakingGlitch
Next articleCurve Digital kondigt Peaky Blinders: Mastermind aan voor Nintendo... Previous articleBloodstained: Curse of the Moon 2 krijgt pittige Legend Style...

Reacties van gebruikers

Avatar
Ritish | 30 juli 2020 16:48 | #291315
collapse
Is t plaatje misschien een gigantische spoiler!

Hallo!

Ik kom hier om te kijken welke gamebreaking glitch ik moet ontwijken en wordt geconfronteerd met dit pfffffffffffff
Avatar
Erik | 30 juli 2020 17:24 | #291316
Reactie op post #291315 van Ritish
collapse
Hallo!

Volgens mij valt het wel mee, hoor! Dit is een afbeelding die Nintendo zelf heeft uitgebracht. Heb nog even gecheckt bij mijn collega, en die zou 't geen spoiler noemen. Smile
Avatar
FalconPawnch | 30 juli 2020 17:57 | #291319
Reactie op post #291316 van Erik
collapse
Ja dus? Heb je de game gespeeld? Dan weet je dat deze scene een aantal grote spoilers bevat. Plaats dan een plaatje van de locatie waar de glitch zich voordoet... of suggereer ik nu iets geks?
Avatar
Erik | 30 juli 2020 22:28 | #291322
Reactie op post #291319 van FalconPawnch
Plaatje is aangepast. Jullie hebben gelijk. Smile

Excuses voor het ongemak, in ieder geval.
Avatar
Ritish | 30 juli 2020 20:34 | #291321
Reactie op post #291316 van Erik
collapse
Ben nu net over 50% van het spel heen (als ik de ingame referenties mag geloven) en ben dit dus totaal niet tegen gekomen en t lijkt mij (van wat ik even gezien heb) alsof dit zich in de laatste 5% van het verhaal afspeelt (graag niet corrigeren mocht het niet zo zijn)

Maar veel beter is inderdaad als je gewoon wat moeite erin steekt en een plaatje erbij doet die bij t artikel past. Zoals FalconPawnch ook al suggereert. Leuk dat je collega t geen spoiler vindt, maar zoals FalconPawnch aangeeft is dat dus hartstikke fout. Gewoon een 'mooi' plaatje zoeken omdat je geen zin/energie/tijd hebt om een relevant plaatje op te zoeken is nou van t zotte als er dus inderdaad een kans bestaat dat je dingen spoilt (zoals mogelijke spoiler warning!: Bowser die je party joint tegen t einde, want dat lijkt t plaatje te suggereren)

Maarjoh, t leed is al gedaan, goed bezig. Weet ik dat ik voor al mijn BoTW 2 nieuws en andere grote titels deze website maar moet ontwijken. Kom ik hier wel wanneer er weer een port is van een wiiU game
Avatar
Dyon | 31 juli 2020 00:31 | #291325
Reactie op post #291321 van Ritish
Met je 17-jaren lid zijn zou het jammer zijn als je N1 gaat mijden Ritish, onze redacteur maakte een logisch foutje door een tof plaatje (want dat was het) uit de database van Nintendo te gebruiken ter aankleding van het bericht. Niet handig, het is aangepast, en excuses zijn gemaakt.

Over spoilers gesproken; we proberen zelfs spoilervrije content speciaal te schrijven, we doen in ieder geval hard ons best... en speel Paper Mario vooral uit; er staat nog genoeg te gebeuren in het verhaal!

Spoiler

Avatar
FalconPawnch | 31 juli 2020 20:31 | #291329
Reactie op post #291321 van Ritish
Whoa, rustig aan hey =)

Een foutje gebeurt nou eenmaal wel eens. Je kan hier doorgaans nog gewoon je dagelijkse nieuws checken haha. Ik vond het ook vreemd dat ze zo'n plaatje gebruikten maar hier houden ze in het vervolg wel rekening mee joh ;-)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Paper Mario: The Origami King

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 17 juli 2020

Screenshots