Curve Digital kondigt Peaky Blinders: Mastermind aan voor Nintendo Switch Nieuws | 30 juli 2020 16:02 | Auteur: Erik | Bron: Renaissance PR

De TV-serie Peaky Blinders komt via Peaky Blinders: Mastermind naar onder andere de Nintendo Switch. Het spel verschijnt op 20 augustus en is een project van Curve Digital en FuturLab.

Peaky Blinders: Mastermind is een puzzle-adventure game, ontwikkeld in samenwerking met de mensen achter de televisieserie, Caryn Mandabach Productions. Het spel is een prequel op de serie en vindt plaats voor het eerste seizoen.

Ter ere van de aankondiging heeft Curve Digital een trailer uitgebracht, ingesproken door Cillian Murphey, de stem van hoofdrolspeler Tommy Shelby.Peaky Blinders: Mastermind
In Peaky Blinders: Mastermind ontdek je het pad dat Tommy Shelby aflegt om de ware leider van de Peaky Blinders te worden, aan het begin van de twintigste eeuw.

Hiervoor neem je de controle over enkele belangrijke leden van de Shelby-familie. Vanuit een top-downperspectief baan je je een weg door warenhuizen, straten en andere donkere gebieden gevuld met vijanden en het is aan jou om deze strategisch een kopje kleiner te maken (of juist niet).

Je gaat dus niet alleen een robbertje vechten, maar verschuift ook slim met kratten of andere voorwerpen om hun blikveld te blokkeren. Word je alsnog gespot? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om de tijd terug te draaien. Sterker nog: je kunt het pad van elk personage vooruitspoelen of terugdraaien, waardoor je het perfecte moment kunt scheppen om verder te komen.

TV-serie
Peaky Blinders: Mastermind is gebaseerd op de (bijna) gelijknamige tv-serie. Deze dramaserie speelt zich direct af na de eerste Wereldoorlog, en volgt de misdadige Shelby-familie. Inmiddels zijn er vijf seizoenen verschenen.

Peaky Blinders is te bekijken op Netflix.

PeakyBlinders_Mastermind_NintendoSwitch_Family-Dialogue


< >
Next articleStardew Valley krijgt fysieke release inclusief collector's... Previous articleNintendo gaat game-breaking glitch Paper Mario: The Origami...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Peaky Blinders: Mastermind

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: FuturLab / Curve Digital
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 augustus 2020

Screenshots