Football Manager 2021 verschijnt later dan gebruikelijk Nieuws | 01 augustus 2020 11:24 | Auteur: Dyon | Bron: Sports Interactive.

Fans van de voetbalsim moeten wat langer geduld hebben.

De nieuwste tel in de Football Manager-serie verschijnt later, dat heeft ontwikkelaar Sports Interactive gemeld in hun meest recente blog. De reden laat zich raden: De huidige Covid-19 crisis is de boosdoener. De game staat nog wel gepland voor een release in 2020.

In de blog benoemt director Miles Jacobsen niet alleen de negatieve impact, want er zijn ook zeker positieve zaken te benoemen. Zo zou Football Manager op meer devices beschikbaar komen dan ooit tevoren. Of hij daarmee bedoelt dat De Nintendo Switch-versie eindelijk de volledige Football Manager krijgt, of dat de Xbox Series X en Playstation 5 worden toegevoegd aan de platformen is niet bekend.

Tevens maakte hij bekend dat ze twintig nieuwe werknemers op het kantoor in Engeland hebben aangetrokken, de covid-crisis heeft dus ogenschijnlijk geen financiële invloed op Sports Interactive.

202
Next articleInterview met LEGO Design Manager Jonathan Bennink over LEGO... Previous articleUitslag N1ntendo-poll juli: welke DLC ga jij je mee vermaken...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.