PlatinumGames zou maken van vervolg op The Wonderful 101 een "uitdaging" vinden Nieuws | 02 augustus 2020 18:17 | Auteur: Erik | Bron: GameXplain

Producer Atsushi Inaba en director Hideki Kimaya staan open voor het maken van een sequel op The Wonderful 101. Mocht dit ooit zover komen, staan ze naar eigen zeggen wel voor een uitdaging.

"Er is nooit een moment geweest dat de gedachte door mijn hoofd speelde om geen vervolg te maken. Maar kunnen we dit?", vertelt Inaba tegen GameXplain.

Hij gaat verder: "Als je een sequel gaat bouwen, dan moet dit altijd groter en beter zijn. We vinden dat er een hoop content en kwaliteit in het origineel zit. Op dit moment zouden we het leuk vinden als ooit de dag komt waar we dit kunnen, maar het zou een uitdaging zijn."

Ook Kamiya ziet de omvang van de game als een uitdaging. "[..] Net als wat Inaba-san zei, we moeten voor nog groter en nog beter gaan in de volgende ronde. Dus als ik denk over het woord sequel en dit koppel aan de grootte waar we in het origineel mee eindigden, dan beangstigd het me eigenlijk een beetje als we die drempel nog hoger zouden kunnen leggen."

The Wonderful 101
Op 7 mei kwam The Wonderful 101: Remastered (check hier Daan's review!) uit op de Nintendo Switch. Deze versie voegde geüpdatete graphics toe, en krijgt nieuwe content aan de hand van behaalde doelen op crowdfundingsplatform Kickstarter. Het origineel verscheen op 23 augustus 2013 voor de Wii U.

Hoe heb jij The Wonderful 101 ervaren? Zou jij een vervolg zien zitten?

TheWonderful101_Remastered_NintendoSwitch_art
Next articleNo More Heroes lijkt remake te krijgen op de Nintendo Switch Previous articleBekijk om 19:00 uur eerste vuurwerkshow in Animal Crossing:...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Wonderful 101: Remastered

Platform: Nintendo Switch
Genre: Mass-Hero Action
Ontwikkelaar: Platinum Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 07 mei 2020

Screenshots