No More Heroes lijkt remake te krijgen op de Nintendo Switch Nieuws | 03 augustus 2020 09:53 | Auteur: Kitty

Een screenshot gemaakt door Gematsu toont een rating van No More Heroes door het Taiwan Digital Game Rating Committee.

De rating is voor de originele No More Heroes uit 2008 voor de Wii, maar als platform staat 'Switch'. No More Heroes is een Action-game die wij destijds beoordeelden met een 8. Het derde deel van No More Heroes, een spin-off getiteld Travis Strikes Again: No More Heroes kreeg vorig jaar hetzelfde cijfer.

Er wordt verder geen releasedatum genoemd, dus het is nog even afwachten of het spel daadwerkelijk een heruitgave krijgt voor de Nintendo Switch.

1
Next articleToei Animation Europe: "Digimon Survive komt in januari 2021" Previous articlePlatinumGames zou maken van vervolg op The Wonderful 101 een...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 03 augustus 2020 17:01 | #291341
collapse
Afhankelijk van hoeveel het gaat kosten schaf ik deze misschien wel aan. Destijds veel plezier gehad hiermee op de Wii!
Avatar
Martijn | 06 augustus 2020 18:00 | #291375
Reactie op post #291341 van Yosher
Heb deze nooit gespeeld. Nooit geweten of het wel iets voor mij is. Niet helemaal mijn type game, zoals al Suda51 z'n games trouwens.

Wel een keer overwogen m' te halen (dus er wás wat interesse), maar toen koste hij nog maar een Euro of 10. Eén van die titels die ik in de periode tussen de Wii U en Nintendo Switch erg vaak tegenkwam voor erg weinig geld. Intussen gebeurd dat niet meer helaas. Misschien had ik het daarvoor moeten doen. Helaas, de tijd kan niet terug.

Zullen zien of er echt een remake van deze game komt. Misschien wel handig voor wanneer "No More Heroes 3" verschijnt en je de eerdere games nooit eerder hebt gespeeld. Weet niet of dit voor het verhaal uitmaakt, maar meestal goed om te weten hoe iets begon.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

No More Heroes

Platform: Wii
Genre: Action
Ontwikkelaar: Grasshopper
Uitgever: Rising Star Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 maart 2008

Screenshots