Jonathan Bennink over LEGO x Nintendo: "Er zit nog meer in de pijplijn" Nieuws | 03 augustus 2020 15:08 | Auteur: Dyon

De samenwerking tussen Nintendo en LEGO zal niet blijven bij enkel de inmiddels uitgebrachte sets.

In het interview dat wij hadden met Jonathan Bennink, de Lead Designer van het LEGO x Nintendo-project, vertelde hij over het gehele proces, maar gaat hij ook in op de toekomst. Op onze vraag of hij iets kon zeggen over mogelijk nieuwe producten, antwoordde hij als volgt:

"We hebben niet vier jaar lang samengewerkt voor één productlancering. Er zit nog meer in de pijplijn, dat kan ik je verzekeren. Wat dat precies is, daar zullen jullie op moeten wachten, maar we zien zeker een goede toekomst tegemoet met Nintendo. In beide teams zit zoveel passie voor het product om de wereld een stukje kleurrijker en vrolijker te maken. We kijken er naar uit om samen te blijven werken."


Het volledige 40-minuten-durende interview kun je hieronder bekijken. De LEGO Super Mario-sets liggen sinds 1 augustus in de winkelschappen.

Next articleFairy Tail - Luchtig rollenspel in een vrolijke animéwereld Previous articleMattel werkt aan nieuwe Mario Kart Hot Wheels

Reacties van gebruikers

Avatar
ribbelchips | 05 augustus 2020 15:41 | #291351
Gister in de winkel zien liggen, maar het ziet er echt uit als duplo. Die Nintend Entertainment System kit lijkt me wel erg vet, maar die is dan weer 250 euro oid...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.