Super Smash Bros. Ultimate krijgt update met "nieuwe" stage Nieuws | 05 augustus 2020 09:05 | Auteur: Dyon | Bron: Nintendo

En toen was daar een Smash Bros.-update.

Nintendo heeft een nieuwe update gelanceerd voor Super Smash Bros. Ultimate. In versie 8.1.0 zit een nieuw stage, kunnen er meer spelers in Elite Smash en zijn er enkele bug fixes doorgevoerd.

In de stage "Small Battlefield" is de Battlefield zoals de naam al zegt kleiner, waarbij het top-platform ontbreekt. Daarnaast kun je nu kiezen tussen de gehele muziekbibliotheek als je een van deze levels speelt.

Daarnaast zijn er online enkele updates doorgevoerd. De meest belangrijke hierbij is dat er meer spelers worden toegelaten tot elite smash. Ook zijn er wijzigingen doorgevoerd om de gameplay te optimaliseren, maar exacte details worden niet genoemd.

Super Smash Bros. Ultimate is sinds 7 december 2018 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

< >


De officiële patch notes volgens Nintendo staan hier.

Next articlePikmin 3 Deluxe aangekondigd voor de Nintendo Switch Previous articleGerucht: Nintendo-presentatie gepland tussen 11 en 22 augustus

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 05 augustus 2020 19:36 | #291357
Jezus, hadden ze heel die grens niet gewoon op kunnen heffen tussen regular en elite? Het voegt namelijk echt niks toe behalve frustratie als je een keer verliest en daardoor weer zakt in regular.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots