Animal Crossing is de meest besproken game op Twitter tot nu toe Nieuws | 06 augustus 2020 10:02 | Auteur: Kitty | Bron: Twitter blog

Twitter heeft data gedeeld over de game-discussies die worden gevoerd op het platform.

Twitter deelde dat er tot nu toe meer dan 1 miljard tweets over gamen zijn geweest. Ten opzichte van heel 2019 is dit een toename van 71%. Daarin zijn er 46% meer unieke auteurs. Als je het indeelt op land, dan staat Japan bovenaan als het gaat om gamegerelateerde Tweets. Daarop volgen de VS, Zuid-Korea, Brazilië en Thailand.

204

De top 10 meest besproken games is als volgt:

1. Animal Crossing
2. Fate/Grand Order
3. Final Fantasy
4. Disney: Twisted-Wonderland
5. Fortnite
6. Ensemble Stars
7. Knives Out
8. Apex Legends
9. Identity V
10. PlayerUnknown's Battlegrounds


Als het puur om gamegerelateerde onderwerpen gaat, staat Animal Crossing op de derde plek en zien we ook Nintendo zelf en Pokémon nog terug in de ranglijst:

205

Doordat veel evenementen digitaal zijn gegaan dit jaar, is er ook op Twitter meer besproken tijdens en na conferenties. Bovenaan de ranglijst staat het Future of Gaming event voor de PS5, en dan met name dankzij de drie meest besproken aankondigingen: Spiderman: Miles Morales, Horizon Forbidden West, en Gran Turismo 7. Hierna volgen Niconico Net Chokaigi 2020, de Xbox Games Showcase (Halo Infinite, Fable, en State of Decay 2), PAX East 2020, en Ubisoft Forward 2020 (Far Cry 6, Watch Dogs Legion, en Assassin's Creed: Valhalla). Hoewel ze niet in de top vijf staan, deelde Twitter ook de meest besproken EA-games: Skate 4, Madden NFL 21, en FIFA 21.
Next articleLaatste aflevering Pokémon: Twilight Wings staat online Previous articlePikmin 3 Deluxe aangekondigd voor de Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots