Mew World-update Cat Quest II nu beschikbaar op Nintendo Switch Nieuws | 08 augustus 2020 22:37 | Auteur: Erik | Bron: PQube / The Gentlebros

De Mew World Update is nu beschikbaar voor Cat Quest II. Deze voegt een aantal verbeteringen door in de game, alsmede een New Game+-optie in de vorm van Mew Game.


De Mew Game laat je de game opnieuw ervaren op acht verschillende Meowdifiers. Deze zijn bedoeld om het spel een stukje lastiger te maken. Met 'Nine Lives' mag je bijvoorbeeld maar negen keer doodgaan, terwijl je met Naked Paws geen nieuwe uitrusting kunt aantrekken. Deze optie is pas beschikbaar als je het spel hebt uitgespeeld.

Daarnaast komt de update met een aantal quality of life-toevoegingen, zoals de vaardigheid om te sprinten over de wereldkaart. Check hier alle aanpassingen.

1.3 miljoen keer verkocht
Ontwikkelaar The Gentlebros en PqUbe Games maken daarnaast bekend dat de Cat Quest-franchise wereldwijd 1.3 miljoen keer is verkocht. Dit betreffende gecombineerde verkopen van het eerste en tweede deel, op alle platformen dat ze uit zijn gekomen.

Cat Quest II is op 24 oktober 2019 uitgekomen op de Nintendo Switch. Het is een laagdrempelige actie-RPG die je beleeft vanuit een top-downperspectief. Erik was er best wel te spreken over en gaf het een 7,5.

CatQuest2_NintendoSwitch_02
Next articleTeam Paper Mario vindt het belangrijk om het gevechtssysteem... Previous articleAnimal Crossing: New Horizons is de op twee na best verkochte...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Cat Quest II

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: RPG
Ontwikkelaar: The Gentlebros
Uitgever: PQube
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 oktober 2019

Screenshots