Geruchtenhoekje #01 | Deze maand een Indie World en Nintendo Direct? Nieuws | 16 augustus 2020 09:42 | Auteur: Dyon

Heb je je potje zout bij de hand voor onze nieuwe rubriek?

Welkom bij het geruchtenhoekje! Het geruchtenhoekje is onze nieuwe rubriek waarbij we elke zondag speciaal voor jullie een overzicht maken van de meest sappige Nintendo-geruchten uit de krochten van het internet. Zoals altijd, neem dit met een flink korreltje zout, maar speculeer er met de rest van de N1ntendo.nl-community vooral op los in de reacties.

Jeff Grubb hint naar een Indie World én Nintendo Direct in augustus
In de meest recente podcast van Nintendo Shack heeft game-journalist Jeff Grubb van Venturebeat gehint naar het feit dat we in de resterende helft van augustus misschien wel twee presentaties kunnen verwachten. Zo verwacht hij een Indie World-achtige presentatie, maar ook iets wat in de buurt komt van een Nintendo Direct. 28 augustus is een datum die vaak terugkomt. Zo claimt dit Twitteraccount zelfs dat er tijdelijk een pagina online stond die de datum bevestigde.

Crash Bandicoot 4 website lekt Nintendo Switch versie?
Als er in de broninformatie van de Crash Bandicoot 4 website wordt gekeken, dan kan de tekst "Nintendo Switch" gevonden worden onder het kopje platforms, naast die van de reeds aangekondigde Playstation 4 en Xbox One-versies. Dit zou erop kunnen duiden dat we op termijn ook een Nintendo Switch-versie kunnen verwachten. In 2018 kwam namelijk ook al de Crash Bandicoot N.Sane Trilogy uit, die we beoordeelden met een mooi cijfer.

1

Ocarina of Time handelsmerk hint naar remake?
Er is een nieuw handelsmerk van The Legend of Zelda: Ocarina of Time opgedoken. Ondanks dat handelsmerken vaak worden verlengd, schijnt het volgens GamingBolt zo te zijn dat dit een compleet nieuw handelsmerk is, wat zou kunnen duiden op een remake.

3

Amazon verwijdert snel gameprofiel van Need for Speed Hot Pursuit Remaster
Eerder dit jaar ging het gerucht al dat Need for Speed één van de vele titels zou worden van EA voor de Nintendo Switch. Dit gerucht is sterker geworden, want Amazon heeft een pre-order pagina van de racegame waarschijnlijk te vroeg gelanceerd. De gamepagina is inmiddels niet meer zichtbaar op de website. (Via Nintendosoup)

2

Gamecube-klassieker Killer 7 krijgt een remaster voor de Nintendo Switch
Volgens de LinkedIn-pagina van Engine Software komt Killer 7, die in 2005 uitkwam voor de Nintendo Gamecube, een remaster voor de Nintendo Switch. In de bewuste pagina - die alleen te zien is via het volgende filmpje zoeken ze nu onder andere een executive producer.

Wat vond je van deze geruchten? Discussieer er vooral op los in de comments, maar vergeet niet wat korreltjes zout mee te nemen!
Next articleMaster Roshi vecht vanaf september mee in Dragon Ball FighterZ Previous articleCrosscode

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 16 augustus 2020 13:14 | #291442
collapse
Nice, ik lees alleen maar ports en multiplatform indies. Exciting times to be a Nintendo fan.

Naja, zonder gekheid. Waarom zou Nintendo Pikmin 3 Deluxe aankondigen en bog geen maand later een Direct hebben? Wat is daar de logica in?

Killer 7 port is door de devs ontkrachtigd. Wel balen, we zijn nog niet toe aan GameCube ports, eerst nog wat meer fullpriced WiiU ports.
Avatar
Dyon | 16 augustus 2020 14:14 | #291443
Reactie op post #291442 van koekiemonster
Naja, zonder gekheid. Waarom zou Nintendo Pikmin 3 Deluxe aankondigen en bog geen maand later een Direct hebben? Wat is daar de logica in?


Tja, momenteel zit er natuurlijk nergens enige logica in (plus, ik kan me een Nintendo Switch Lite aankondiging herinneren 2 weken na de E3). Wat een reden kan zijn is dat ze Pikmin 3 Deluxe los aankondigen, is voor de aandacht die het krijgt. Als je een grote Direct hebt zou deze ondersneeuwen bij al die nieuwe games, terwijl een relatief "kleine" remaster nu veel meer aandacht heeft gekregen.
Avatar
waliwal | 16 augustus 2020 21:10 | #291449
Reactie op post #291442 van koekiemonster
Er is een leak met Skyward Sword voor de Switch om het nog erger te maken Wink
Avatar
SMS | 16 augustus 2020 15:19 | #291445
Dit zijn moeilijke tijden. Ook voor de site, neem ik aan. Razz
Avatar
ribbelchips | 17 augustus 2020 11:58 | #291451
collapse
Met een beetje pech wordt het dan een Direct als volgt:

- Zelda BotW 2 uitgesteld. 'We need extra time to finish te game, a delayed game is eventually good but a rushed game is bad forever blablabla"

- Doekje voor het bloeden: Een 'bloom HD' port van Skyward Sword. Zonder extra's, met Joycons ipv Wiimote. Dus niet speelbaar op de Switch Lite of in handheld mode.

- Mededeling dat Metroid Prime 4 verder vertraagt is en niet meer op de Switch zal verschijnen (Retro Studios zoekt sinds kort naar een lead producer, senior level designer, lead graphics engineer en nog een handvol andere key-functies op https://careers.nintendo.com/retro-studios/#jobs en dat is geen goed nieuws)

- Doekje voor het bloeden: Metroid Prime 3 Corruption in HD. (dus niet de trilogie), ook geen pro controller support.

- 3D Mario remakes worden anders de 'Allstars 2' geruchten, maar losse games voor 50 euro per stuk. De eerste is Mario 64 DX en hij komt dit najaar. Sunshine, Galaxy 1 en 2 en 3d World volgen in 2021. Daarmee is 2021 nu al een jaar om naar uit te kijken jongens en meisjes!!!

- Nog wat Pikmin 3 promotie

- Teaser voor Odyssey 2 (najaar 2021)

Doei!
Avatar
koekiemonster | 17 augustus 2020 15:25 | #291452
Reactie op post #291451 van ribbelchips
Ik denk dat veel mensen dit meer dan prima zouden vinden haha

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.