Handgetekende Action-RPG Sonzai komt in 2022 naar de Nintendo Switch Nieuws | 27 augustus 2020 10:10 | Auteur: Sascha | Bron: Gematsu

Uitgever Top Hat Studios en ontwikkelaar 2 Odd Diodes brengen de handgetekende Action-RPG Sonzai in 2022 naar de Nintendo Switch.

In deze volledig met de hand getekende RPG verken je de banden tussen mensen, terwijl je relaties opbouwt met de mensen om je heen en de aard van magie verkent in een stoutmoedig gekleurde wereld.

1

Meer over de game (vertaald):
Sonzai is een innovatieve handgetekende Action-RPG over het leven, magie en relaties. De stad Kumotoshi heeft geheimen; een nieuw leven en nieuwe mensen. Welke draden binden deze mensen samen? Wat is de ware aard van magie? Je wordt gegooid in een nieuwe stad en vormt relaties met mensen om je heen. Sonzai is het debuutspel van het baanbrekende videogame-duo 2 Odd Diodes, afkomstig uit Kolkata (India) en uitgegeven door het in New York gevestigde Top Hat Studios, Inc.

Het speelt zich af in een dynamische, levendige stad vol unieke karakters, elk met hun eigen leven en verhalen. De game omvat sociale banden en het opbouwen van relaties die zowel het verloop van het verhaal als de vaardigheid van de speler beïnvloeden. Viscerale gevechten met RPG-mechanica doormiddel van aanpasbare "rune" -vaardigheden en wapenuitrustingen. Zo zijn er enorm verschillende vechtstijlen en de meer traditionele life sim-elementen van het spel.

De game is verpakt in een prachtige, inktzwarte, minimalistische kunststijl met nauwkeurig gechoreografeerde animaties (elk afzonderlijk animatieframe met de hand getekend), als aanvulling op een tot nadenken aanzettend verhaal over het bestaan ​​en magie, in een uitgestrekte wereld vol verborgen kennis om te ontdekken. Terwijl je verstrikt raakt in de levens van een kleurrijke, diverse cast aan personages.

Belangrijkste kenmerken

Ontdek de geheimen van een magische wereld - Verken een uitgestrekte wereld. Of het nu een brandende stad is vlak naast Kumotoshi of een ondergrondse beschaving. Elk nieuw gebied heeft zijn eigen esthetiek en wezens die erin wonen. Ontdek zijn rijke geschiedenis terwijl je ook jouw middelbare schoolleven beheert.
Doe mee aan viscerale gevechten - Ervaar combo-gebaseerde actie met diepgaande aanpassingen. Passieve Runen geven je kracht als je aan de voorwaarden kunt voldoen. Actieve Runes zijn verwoestende spreuken die je op je vijanden loslaat. Modules zijn modificaties die je kunt mixen en matchen om jouw uitrusting te verfijnen.
Vorm relaties met de dorpsbewoners - Elk personage dat je ontmoet houdt wel of niet van een nieuw gezicht in de stad. Vorm een ​​band met hen en raak verstrikt in hun verhalen. Word sterker door uw relaties.

Verhaal

Kumotoshi is een magische stad; een hub voor jonge magiërs. De buitenwijken zijn een gevaarlijke plek - doordrenkt met gevaarlijke magische energie. Als je als nieuwe student in de stad aankomt, ben je klaar om een ​​nieuw leven te beginnen. Er wachten nieuwe kansen en nieuwe vrienden. Maar wat voor geheimen lurken er in de schaduw?
Sonzai staat geplanned voor release in 2022.
Next articleLandbouwsimulator Ova Magica aangekondigd voor Nintendo Switch Previous articleMinecraft Dungeons krijgt binnenkort Creeping Winter DLC

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sonzai

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: 2 Odd Diodes
Uitgever: Top Hat Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 2022

Screenshots