3D-platformer Hyper Team Recon voor Nintendo Switch aangekondigd Nieuws | 27 augustus 2020 10:34 | Auteur: Sascha | Bron: Gematsu

Uitgever Top Hat Studios en ontwikkelaar Nathan Burton hebben Hyper Team Recon aangekondigd, een 3D-platformgame over drie aliens en hun avontuur op aarde.

De 3D-platformer lijkt artistieke inspiratie te putten uit de Paper Mario-spellen, met platte personages en items op een 3D-vlak. De game heeft zal wel nog even op zich laten wachten. Zoals alle Top Hat Studios aankondigingen staat ook deze game gepland voor release in 2022.

Hyper-Team-Retcon_2020_08-27-20_002_600

Meer over de game (vertaald):
Hyper Team Recon is een schattige 3D-platformgame over drie aliens en hun avontuur op aarde!

Drie energieke buitenaardse wezens - Ember, Penny en Lite - krijgen van hun commandant de opdracht om naar de aarde te reizen om meer te weten te komen over de levensvormen die de planeet bewonen. Hierbij gebruiken ze de unieke veranderingsvaardigheden van hun soort om zich te vermommen als meisjes om zo onopvallend te blijven. Maar nadat het trio is opgesplitst en op aarde is gestrand nadat hun schip is neergestort, zullen ze elk een verscheidenheid aan niveaus en locaties moeten doorkruisen vol met platformen, puzzels en gevechten!

Tijdens hun reis zullen alle meisjes vrienden maken met de mensen en wezens die ze op aarde vinden en die ze kunnen vertrouwen. Deze compagnons zullen graag meegaan en de meisjes helpen zich te herenigen, hun schip repareren en hun missie te voltooien, en hun vorm laten kopiëren om zo nieuwe vaardigheden te verwerven!

Er zullen echter ook mensen zijn die niet zo gastvrij zullen zijn voor hun buitenaardse gasten en er alles aan zullen doen om het trio te stoppen! Maar dat weerhoudt hen er niet van om simpelweg in deze vijanden te veranderen en hun eigen acties tegen hen te gebruiken in de strijd!

Spring, los puzzels op en vecht je een weg over de aarde. Verander in een grote verscheidenheid aan verschillende vormen, mensen en wezens, krijg toegang tot nieuwe vaardigheden, verenig de meisjes en voltooi de missie!

Belangrijkste kenmerken

Transformeer in iedereen die je ontmoet - verander als een vormveranderende alien in vrienden en vijanden om hun vormen te kopiëren en unieke vaardigheden te verkrijgen en te gebruiken!
Mechanica - Van platformen tot puzzels en vechten, gebruik de 'morphing-monteur' om nieuwe vaardigheden te verwerven die je op elk van deze gebieden helpen!
Reis de wereld rond - Terwijl de meisjes over de planeet reizen, spring, los puzzels op en vecht door verschillende platformuitdagingen, puzzels en gevechtsontmoetingen op verschillende locaties!
Collectables - Raap folie op dat door de levels is verspreid om je plakboek in te vullen, en breek objecten open voor nog meer folie! Let ook op zeldzamere verzamelobjecten, zoals de souvenirs die in elk level verborgen zijn!
Charmante visuals - Schattige, op papier geïnspireerde visuals, tijdens het spelen worden gecombineerd met expressieve, geanimeerde, anime-achtige modellen van de personages tijdens tussenfilmpjes in romanstijl om nog meer charme en karakter toe te voegen aan de gamewereld en het vertellen van verhalen!
Levendige cast - Ontmoet allerlei schattige en kleurrijke personages op je reis over de aarde. Elk met hun eigen vormen en mogelijkheden om te kopiëren!
Uitnodigende gameplay - Vergevingsgezinde, eenvoudig te leren, besturing en gameplay zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt in de wereld van Hyper Team Recon terwijl ze zich in hun eigen tempo vestigen!
Ontgrendelbare extra's - Voltooi optionele doelen of geef folie uit om je plakboek in te vullen om verschillende outfits voor het buitenaardse trio te ontgrendelen, evenals speciale scènes om te bekijken!
Herspeelbaarheid - Speel oude levels opnieuw en duw je vaardigheden tot het uiterste om verborgen routes en verzamelobjecten te vinden om optionele doelen te wissen!
Hyper Team Recon staat gepland voor release in 2022.
Next articleA Short Hike - Zelda x Animal Crossing Previous articleLandbouwsimulator Ova Magica aangekondigd voor Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hyper Team Recon

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: 3D Platformer
Ontwikkelaar: Nathan Burton
Uitgever: Top Hat Studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 2022

Screenshots