Jurassic World Evolution: Complete Edition komt naar de Nintendo Switch Nieuws | 27 augustus 2020 20:20 | Auteur: Martijn | Bron: Frontier Developments

Zin om jouw eigen dinosauruspark te bouwen en beheren? Dat kan binnenkort op de Nintendo Switch, aangezien Jurassic World Evolution naar het systeem komt.

Vandaag verscheen via de officiële Facebook-pagina van ontwikkelaar Frontier Developments een trailer voor Jurassic World Evolution. Hoewel dit bericht intussen weer is verwijderd, betrof het een aankondiging voor de Nintendo Switch uitgave van het spel. De trailer staat intussen ook op het YouTube-kanaal en de website van Frontier Developments.


Hoewel wordt gesproken over een Complete Edition is nog niet bekend wat deze uitgave precies omvat. Waarschijnlijk betekent het dat deze versie alle eerdere downloadable content aan boord heeft.

Jurassic World Evolution is een bedrijfssimulatiespel uit 2018, waarin je jouw eigen versie van het bekende dinosaurusamusementspark kunt bouwen en besturen, met alle aspecten die daarbij komen kijken. Het gesproken commentaar wordt verzorgd door Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum).

Jurassic World Evolution: Complete Edition verschijnt op 3 november 2020 voor de Nintendo Switch. Intussen is het spel al in voorbestelling gegaan, via de Nintendo eShop.
Next articleImmortal Realms: Vampire Wars - voor de geboren strateeg Previous articleThe Last Campfire krijgt verrassingsrelease op Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 27 augustus 2020 21:21 | #291554
collapse
thnx frontier, dat we dit krijgen ipv planet coaster.
Avatar
fantasyfreak | 27 augustus 2020 21:54 | #291557
Reactie op post #291554 van FalconPawnch
collapse
Haha ik denk dat de Switch deze JP game al amper aan kan. De PS4 kreeg het er soms al lastig mee als je park vol raakte dus kan niet geloven dat de Switch het een stuk beter zal doen. Planet Coaster zal dan helemaal onmogelijk zijn Razz
Avatar
FalconPawnch | 28 augustus 2020 15:47 | #291563
Reactie op post #291557 van fantasyfreak
collapse
ja stiekem wist ik dat wel, maar dit zijn van die pijnlijke momenten waarop je weer wordt herinnerd aan hoe de Switch altijd mindere games krijgt omdat het een zwak apparaat is vergeleken met de Xbox of de Playstation.
Avatar
fantasyfreak | 28 augustus 2020 16:32 | #291565
Reactie op post #291563 van FalconPawnch
collapse
Klopt. Het is een mooi apparaat met potentie, maar het moet gewoon meer eigen games hebben ipv ports van een andere console. Die games zijn gewoon niet gebouwd voor de Switch. De Witcher 3 was minder, Outer Worlds werkte voor geen meter en Skyrim uit 2011 is zelfs minder. En Nintendo mag zelf ook weleens komen met meer nieuwe games ipv WiiU re-releases. Terwijl de halve wereld Nintendo aan het uitlachen en naar beneden halen was bleef ik wel trouw en heb ik die games op de WiiU gespeeld. Krijg je tig remasters op de Switch als bedankje voor terug :')

Het is gewoon soms zo jammer Nintendo liefhebber te zijn.
Avatar
FalconPawnch | 28 augustus 2020 18:13 | #291566
Reactie op post #291565 van fantasyfreak
ja dat met al die re-releases snap ik gewoon echt niet. Oke, er zijn genoeg switch owners die geen wii-u gehad hebben dus die zijn nog wel een potentiële markt, maar ook die zullen niet enkel genoegen nemen met 'oude' games. Ik snap bijvoorbeeld echt niet dat mensen helemaal blij worden van Pikmin 3 op de Switch. Nintendo had dan beter een trilogy kunnen maken zoals ze ooit met Metroid prime deden.

De afgelopen twee (mini/indie)-Directs waren ook al niet om over naar huis te schrijven en Ik durf te wedden dat Nintendo dit zelf ook wel snapt, ook al doen ze net alsof dit allemaal prachtige games zijn waar we ons weer weken zoet mee kunnen houden. Ik moet Nintendo wel nageven dat ze indies een goede kans geven op de Switch te shinen, maar in the end gaat het Switch bezitters echt niet om al die kleine budget games maar gewoon om de exclusives van Nintendo zelf.

Ik mag toch aannemen dat Nintendo al voor de start van de pandemie wat aan het voorbereiden was voor de E3. Een presentatie of een Direct. Ik mag dan ook hopen dat deze niet enkel Pokemon Snap en Paper Mario bevatte. Maybe een nieuwe Smash Character reveal. Maar sinds die domme pokemon Direct is er niks fatsoenlijks meer geweest. Ik geloof er niks van dat Nintendo zo beïnvloed wordt door de pandemie. Tuurlijk zal het allemaal wat minder snel gaan, maar om zo lang niks van zich te laten horen is echt ongekend en zeker niet goed voor het vertrouwen van je consumenten.
Avatar
fantasyfreak | 27 augustus 2020 21:53 | #291556
Heb mij er enorm mee vermaakt op de PS4. Ook platinum gehaald, maar nooit de DLC aangeschaft. Hoop dat deze wat in prijs zal dalen op de PS4 Smile
Avatar
Banjo | 28 augustus 2020 07:41 | #291562
Life.. eh.. finds a way.. on Nintendo Switch ;P

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Jurassic World Evolution: Complete Edition

Platform: Nintendo Switch eShop
Ontwikkelaar: FRONTIER
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 november 2020