Ga op epische ruimtemissie in Space Crew, het sandbox-vervolg op Bomber Crew Nieuws | 01 september 2020 15:51 | Auteur: Kitty

Curve Digital en Runner Duck hebben aangekondigd dat ze Space Crew gaan uitbrengen op de Nintendo Switch.

Het is bijna tijd om je ruimtepak aan te trekken en op te stijgen naar de sterren: Curve Digital en Runner Duck hebben aangekondigd dat Space Crew, het sci-fi vervolg op de sandbox hit Bomber Crew, op 15 oktober wereldwijd zal lanceren.

Space Crew heeft dezelfde meeslepende gameplay-loop als zijn geliefde voorganger, waarbij spelers alle acties van hun zorgvuldig geselecteerde, volledig aanpasbare crew controleren. Hun missie? Om moedig te gaan waar geen enkele ruimtebemanning eerder is geweest en te vechten tegen een buitenaardse dreiging die de mensheid dreigt uit te roeien!

Runner Duck co-founder en art director Dave Miller vertelt kort over de game (vertaald):

"In Space Crew hebben we de 'Bomber Crew' formule uitgebreid tot de uiterste grens, zodat spelers hun aangepaste schip en bemanning kunnen besturen om de vele gevaren van de ruimtevaart te trotseren.

Een vroege demo van Space Crew werd eerder dit jaar uitgebracht en we werden absoluut omver geblazen door de reactie van de fans. We kunnen niet wachten om het volledige spel in hun handen te leggen, zodat we kunnen zien welke avonturen ze beleven."


Ook dagen de makers je uit om alle sci-fi referenties te vinden in de trailer:Space Crew verschijnt op 15 oktober op de Nintendo Switch.
Next articleKnutselaar laat Nintendo Wii tot Gameboy Color formaat krimpen Previous articleGerucht: Super Mario remasters worden deze maand aangekondigd

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Space Crew

Platform: Nintendo Switch
Genre: Sandbox
Ontwikkelaar: Runner Duck
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 15 oktober 2020