Ontwikkelaar Kingdom Hearts: Melody of Memory bespreekt overstap naar Switch Interview | 08 september 2020 11:09 | Auteur: Kitty

In een interview met Ntower besprek co-director Masanobu Suzui over waarom Kingdom Hearts: Melody of Memory op de Nintendo Switch uitkomt.

Suzui legde uit waarom franchise director Tetsuya Nomura erg geïnteresseerd is in de Nintendo Switch (vertaald):

Ten eerste is de Nintendo Switch gewoon een heel mooie console en ook Nomura is erg geïnteresseerd in de Nintendo Switch als console. Het is op dit moment ook wereldwijd een erg populaire console en dus is het echt geliefd bij veel mensen. We wilden dus vanaf het begin van de ontwikkeling De Switch als platform opnemen. En omdat het natuurlijk zo'n brede basis heeft; dat is een van de redenen waarom we hebben nagedacht over het opnemen van deze 'friend battle royale' modus. En omdat het duidelijk een nieuwe console voor ons is, wilden we proberen de muziek van Disney en Shimomura-san naar zoveel mogelijk mensen te brengen en ook naar die nieuwe mensen daarbuiten. Dus we hopen echt dat het hen zal bereiken."


Eerder gaf Square Enix wel al aan dat oude Kingdom Hearts-titels geen ports krijgen voor de Nintendo Switch. Kingdom Hearts: Melody of Memory is een actie-ritmespel dat verschijnt op 13 november.
Next articleNintendo-patent hint naar stand-alone Joy-Con Previous articleSeizoen 2 Aflevering 31 - N1 3D Podcast All - Stars Remastered...

Reacties van gebruikers

Avatar
waliwal | 08 september 2020 12:22 | #291783
collapse
Pff, en dan is de Nintendo Switch nog wel de Port Console en dan vertikken ze het om Nintendo fans een goede KH experience te geven. Ik denk dat niemand wacht op deze rhythm game.
Avatar
FalconPawnch | 08 september 2020 13:14 | #291785
Reactie op post #291783 van waliwal
collapse
ja, maar ze gaan natuurlijk geen echte KH naar de Switch brengen. Wij krijgen weer een gare spinoff want dat is blijkbaar populair onder het domme volk dat een Switch heeft.
Avatar
Martijn | 08 september 2020 13:24 | #291788
Reactie op post #291785 van FalconPawnch
collapse
Zou die echte Kingdom Hearts games best eens willen spelen, in een mooie remaster / remake. Schijnen erg sterke titels te zijn. Goed, ik hou niet zo van turn-based en ben niet thuis in Final Fantasy, maar als het spel verder op zichzelf staat en veel Disney aan boord heeft, kan het best boeiend zijn. Hoor er altijd goede verhalen over. Verhalen die ik nooit ga kennen, op deze manier.

Geen interesse in een spin-off van een serie die ik niet kan kennen. Zelfde geldt voor "Persona 5 Scramble", wat de zoveelste variant op Dynasty Warriors is (was ik na "Hyrule Warriors" al wel beu). Breng eerst die hoofddelen maar eens naar de Nintendo Switch.
Avatar
Ruban | 08 september 2020 22:41 | #291818
Reactie op post #291788 van Martijn
collapse
Ummm?? Kingdom Hearts is niet turn based? Waar heb je het over....
Avatar
Martijn | 08 september 2020 23:09 | #291819
Reactie op post #291818 van Ruban
Niet? OK, mooi. Zo zie je maar weer dat ik niets weet over Kingdom Hearts. Noodzaak dat die games dus naar de Nintendo Switch komen, in plaats van de spin-off ritmegame.

Zal ik wel per ongeluk hebben aangenomen, omdat het naast Disney een cross-over met Final Fantasy is. Ik weet niks van Kingdom Hearts. Laat die games maar naar de Nintendo Switch komen, in een mooie remake / remaster. Helaas, de Switch krijgt de spin-off game. Wink

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Kingdom Hearts: Melody of Memory

Platform: Nintendo Switch
Genre: Ritme
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 13 november 2020

Screenshots