Opname: N1ntendo.nl Stream: Deel je AC-droomeiland voor een bezoekje van de crew! Livestream | 20 september 2020 00:00 | Auteur: Redactie

Wegens succes verlengd: opnieuw een zondagmiddag vol met eilandinspiratie!

Dankzij de nieuwste zomerupdate van Animal Crossing: New Horizons kunnen spelers op bezoek bij anderen via een Droom Adres, zonder dat de hoofdbewoner aanwezig hoeft te zijn! Tijdens de vorige stream werd duidelijk dat onze lezers eilanden hebben ingericht vol met grappige, coole en mysterieuze ideeën die het uitlichten waard zijn. Gezien er meer eilanden gedeeld waren dan dat we konden laten zien, gaan we binnenkort verder met het bezoeken van diverse eilanden van de redactie en lezers.

Wil je ook dat wij jouw Animal Crossing-eiland komen bezoeken? Of heb je de vorige keer meegedaan en kun je wat nieuws laten zien? Zet dan je DA-code in de comments onder dit bericht en dan zullen we jouw eiland komen bezoeken! Als je niet weet hoe je je code kunt delen, lees dan deze handige gids.

67

Zondag 20 september om 13:00 uur gaat Paul vanuit thuis streamen en de eilanden beoordelen! Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Bekijk de opname hier: https://www.twitch.tv/videos/746765441

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de redactie voor vragen of suggesties. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken bij de volgende livestream!
Next articleSpellbreak - Eerste impressie + giveaway! Previous articleAry and the Secret of Seasons - Om te huilen

Reacties van gebruikers

Avatar
IJsbeer | 13 september 2020 10:24 | #291862
DA-5197-8778-6260

Dus ik heb kleine layout changes gemaakt. Een rivier op het hoogste cliff, huisjes verplaatst, een paar kamers anders ingericht, wat referenties verborgen liggen, pad weggehaald voor meer natuur, er is nu best veel onkruid, maar dat komt omdat het onkruid nu anders eruit ziet sinds het herfst is in Animal Crossing. Allerlei zomerse spulletjes op het strand zijn opgeruimd, dus daar is het nu ietsje leger. En als ik de mogelijkheid er voor heb heb ik mijn Droomeiland op 5AM staan, maar daar kan ik geen zekerheid in geven. Ook heb ik meer custom designs klaarliggen in het apparaat bij Luna.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots