No More Heroes 3 uitgesteld tot 2021 Nieuws | 10 september 2020 09:50 | Auteur: Kitty | Bron: Twitter

No More Heroes 3 zal niet meer in 2020 uitkomen, maar is uitgesteld naar volgend jaar.

In een uitgebreid statement heeft Suda51 verteld dat de problematiek rondom de coronapandemie veel invloed heeft gehad op het team achter de hack-and-slash game No More Heroes 3 (vertaald):

Dit is Goichi Suda van Grasshopper Manufacture, met een aankondiging betreffende het uitstel van de release van No More Heroes 3.

Al lezende door de commentaren van fans op social media merken we dat 2020 voor velen van jullie een zeer moeilijke periode is geweest. Aan iedereen die heeft gewacht op meer nieuws en bevestiging van de releasedatum sinds de onthulling van de trailer voor No More Heroes 3 bij TGA aan het einde van 2019, wil ik mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden.

Alle medewerkers van Grasshopper hebben zo hard mogelijk gewerkt aan de ontwikkeling van het spel in de hoop het in 2020 uit te geven, maar de effecten van de COVID-19 pandemie hebben helaas bewezen een echte klap te zijn voor ons schema, waardoor onvoorziene vertragingen in de ontwikkeling zijn ontstaan. Nu het ons gelukt is om de ontwikkeling weer op gang te brengen, willen we de kwaliteit van de game voorop stellen, en dus besloten we om de uiteindelijke releasedatum te verschuiven.

Nogmaals, het spijt ons zeer. We hopen dat iedereen die geduldig heeft gewacht op No More Heroes 3 deze beslissing kan begrijpen en accepteren, en we zullen alles in het werk blijven stellen om de titel te ontwikkelen voor een release date in 2021.

In ander en hopelijk beter nieuws zijn we erg blij om aan te kondigen dat Darick Robertson - bekend van The Boys, en waarvan ik persoonlijk een grote fan ben - zich bij het project aansluit om illustraties voor het spel te leveren. We zullen een aantal originele illustraties plaatsen, mis ze niet! Blijf op de hoogte van de belangrijkste kunst van Darick zelf, evenals van verdere aankondigingen en nieuws met betrekking tot No More Heroes 3.
Next articleNintendo Switch gaat voorbij de 15 miljoen verkochte units in... Previous articleVersla binnenkort robot-youkai in actie side-scroller Blind...

Reacties van gebruikers

Avatar
Gohma | 10 september 2020 13:27 | #291829
"Spel lang develop tijd hebben, beter dan korte develop tijd." - Japans spelletjes kerel
Avatar
Banjo | 10 september 2020 14:00 | #291831
collapse
Lekker makkelijk om alles de schuld te geven aan het Corona Virus.
Ik geloof er niks van.
Avatar
FalconPawnch | 11 september 2020 12:28 | #291858
Reactie op post #291831 van Banjo
Er zit vast wel iets van waarheid in man. Ik wil het ook niet geloven maar ze kunnen nou eenmaal niet meer met een heel team in dezelfde ruimte aan de slag. Alles moet vanuit huis en dat zal het proces echt niet versnellen. Maar ik denk dat ook een stukje planning valt te verwijten ipv enkel Corona.
Avatar
Zelda | 14 september 2020 11:51 | #291871
Reactie op post #291831 van Banjo
Ben het met FalconPawnch eens - in Japan zijn ze overigens ook totaal niet van het thuiswerken, dus dat heeft een veel grotere impact bij ze dan hier in het Westen. Onderschat dat niet he - het is wel een hele cultuur shift, en dat gaat niet zo simpel.

Anyways, ben wel heel erg hyped voor deze titel. No More Heroes en No More Heroes II: Desperate Struggles waren echt heel erg tof op de Wii, dus ben blij dat er een echte vervolg aan zit te komen en niet een spin-off.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

No More Heroes 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Onbekend
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021

Screenshots