Trailer licht inhoud Game & Watch: Super Mario Bros. uit Media | 10 september 2020 12:32 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Nederland

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Game & Watch: Super Mario Bros. Deze laat zien wat je allemaal kunt verwachten bij de aanschaf van het apparaat.

De Game & Watch komt met Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels en Ball. Daarnaast is er een digitale klok op te vinden, met "35 geheimpjes om te ontdekken". De trailer laat onder andere vliegensvlug de Super Mario World-versie van Yoshi zien in de klok.Inhoud Game & Watch: Super Mario Bros.

• Spelstysteem Game & Watch: Super Mario Bros.
• USB-C-kabel om de batterij op te laden

Super Mario Bros.
Super Mario Bros. is het allereerste sidescrolling platformavontuur van de besnorde loodgieter. Het spel kwam oorspronkelijk uit in 1985 voor het Nintendo Entertainment System (Famicom in Japan). In Europa konden we sinds 1987 de game spelen.

Super Mario Bros: The Lost Levels
Super Mario Bros: The Lost Levels is oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Super Mario Bros. 2, en is een extra moeilijke variant van Mario's oorspronkelijke avontuur. Zo is er de kwade Poison Mushroom en doemt er in sommige levels plotseling wind op. Met de release van Super Mario All-Stars (1993) voor de Super Nintendo, konden wij ook in Europa van de game genieten.

Ball
Ball is de allereerste Game & Watch, en verscheen in 1980. Je doel is om zoveel mogelijk ballen te vangen, en ze weer terug naar boven te gooien, als een waar jongleur. De Game & Watch kun je zien als de voorloper van de Game Boy, en er zijn in totaal 59 verschillende varianten uitgekomen tot 1991. In de aankomende Game & Watch: Super Mario Bros., is Ball ook te spelen met Mario.

Digitale klok
Je kunt met de Game & Watch: Super Mario Bros. ook de huidige tijd afzien. Naarmate de tijd verstrijkt, laat deze digitale klok 35 verschillende geheimen zien. Hierbij kun je zomaar Mario's oude (en nieuwe) vrienden en vijanden tegenkomen. Kun jij ze allemaal vinden?

De Game & Watch: Super Mario Bros. verschijnt op 13 november en wordt ter ere van het 35-jarig bestaan van Super Mario Bros, uitgebracht. Bekijk de website van Nintendo voor meer informatie.

GameWatch_SuperMarioBros_Ball
Het klassieke spelletje Ball, maar dan met Mario's hoofd!
Next articleBake 'n Switch is nu beschikbaar voor Nintendo Switch Previous articleNintendo Switch gaat voorbij de 15 miljoen verkochte units in...

Reacties van gebruikers

Avatar
reporterdavid | 10 september 2020 16:46 | #291834
Vind ik tof Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.