Veel beeldmateriaal en informatie voor Immortals Fenyx Rising (Gods & Monsters) Media | 11 september 2020 10:16 | Auteur: Kitty

Op Ubisoft Forward is veel meer gameplay-materiaal vertoond van Immortals Fenyx Rising.

Immortals Fenyx Rising werd oorspronkelijk aangekondigd als Gods & Monsters. Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie is een hoop nieuwe informatie en beeldmateriaal vertoond voor de aankomende avonturengame.

immortals-fenyx-rising-boxart

< >


Immortals Fenyx Rising brengt groots mythologisch avontuur tot leven. Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod op een zoektocht om de Griekse goden en hun huis te redden van een duistere vloek. Neem het op tegen mythologische beesten, beheers de legendarische krachten van de goden en versla Typhon, de dodelijkste Titan in de Griekse mythologie, in een episch gevecht. Het lot van de wereld staat op het spel - jij bent de laatste hoop van de goden.

Immortals Fenyx Rising is een frisse en geestige kijk op het open wereld actie-avonturengenre, met dynamische actie, gevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie. Zwerf vrijelijk door een prachtig gestileerde wereld en gebruik buitengewone gaven van de goden tegen angstaanjagende mythologische monsters. Verraderlijke beproevingen, heldhaftige prestaties en de onderwereld zelf wachten op je moed. Beleef een verhaal over goden en monsters door de eeuwen heen en word de legende waar je voor bestemd was.

Kenmerken

DE KRACHT VAN DE GODEN GEBRUIKEN
De goden van Olympus hebben je gezegend met geschenken: de vleugels van Daidalos, het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus, en meer, evenals legendarische krachten die de getijden van de strijd zullen helpen keren. Gebruik ze om mythische monsters te bestrijden, oude puzzels op te lossen en de uitgestrekte open wereld te verkennen.

GA DE CONFRONTATIE AAN MET MYTHOLOGISCHE VIJANDEN
Neem het op tegen legendarische beesten als Cyclops, Medusa of Minotaurus en confronteer corrupte helden als Achilles. Neem het tegen hen op in snelle lucht- en meleegevechten, waarbij je door God gegeven vaardigheden en wapens worden gecombineerd.

VERKEN EEN GESTILEERDE OPEN WERELD
Ontdek een prachtig weergegeven en levendige fantasiewereld. Doorkruis, beklim of verken met de lucht zeven unieke regio's, elk geïnspireerd door de goden.

OVERWIN HELDHAFTIGE BEPROEVINGEN
Gebruik je verstand en speciale vaardigheden om uitdagende puzzels en breinbrekende kluizen te overwinnen of neem deel aan hoogstaande strategische eindbaasgevechten om je kracht te vergroten en je vaardigheden te upgraden.

BOUW JE LEGENDE
Pas het uiterlijk van je personage aan en ontdek nieuwe bepantsering en uitrusting, geïnspireerd op de Griekse mythologie. Verzamel materialen over de hele wereld om krachtige voorwerpen te maken en upgrade je spullen in je zoektocht om je lot te vervullen.


Immortals Fenyx Rising verschijnt in december op de Nintendo Switch.

Next articleConcernedApe spreekt over toekomst Stardew Valley Previous articleScott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition komt...

Reacties van gebruikers

Avatar
Patrick | 11 september 2020 10:54 | #291854
collapse
Ubisoft maakt een nieuwe Zelda-game zonder Link en Zelda! Razz
Avatar
FalconPawnch | 11 september 2020 11:53 | #291856
Reactie op post #291854 van Patrick
ja die indruk kreeg ik ook maar toen ik zag dat ze met een soort magnetic hands die crate optilde vanaf een afstandje, was het wel overduidelijk ja. -_-
Avatar
Sascha | 11 september 2020 12:11 | #291857
Deze game staat echt al eeuwen op mijn wishlist Razz ..
GIEF NAOW !! DUURT LANG !!
Avatar
Debinir | 16 september 2020 21:02 | #291900
Gods & Monsters was wel een pakkendere titel dan Immortals: Fenyx Rising

Bekt toch net iets minder lekker

Ziet er verder wel vet uit

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Immortals Fenyx Rising

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Ubisoft Quebec
Uitgever: Ubisoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2020

Screenshots