Ontwikkeling Chapter 2 van Deltarune verloopt voorspoedig Nieuws | 12 september 2020 18:08 | Auteur: Erik | Bron: Famitsu (vertaling door Nintendo Everything)

Ter ere van het vijfjarig bestaan van Undertale zat Famitsu om tafel met Toby Fox. Hier vertelt hij dat Chapter 2 van zijn aankomende project Deltarune voorspoedig verloopt. Het duurt echter nog wel even voor deze het levenslicht ziet.

De ontwikkeling van Chapter 2 gaat in een sneller tempo dan Deltarune - Chapter 1, ondanks dat Fox een ongeluk had met zijn hand zeven maanden geleden. "Het algemene overzicht van alle hoofdstukken is compleet", zegt Fox tegen Famitsu. Hier voegt hij aan toe dat een eerste opzet voor alle dialogen tijdens cutscenes ook af zijn.

Fox heeft niet gezegd wanneer we het tweede hoofdstuk van Deltarune kunnen verwachten op de Nintendo Switch. Wel heeft hij alvast een aantal screenshots gedeeld.

Deltarune_Chapter2_Screenshots_NintendoSwitch
Een voorproefje van Deltarune Chapter 2 uit de nieuwe Famitsu.


Chapter 1 gratis verkrijgbaar
Deltarune Chapter 1 is sinds zijn release helemaal gratis te downloaden uit de Nintendo Switch eShop. In dit spirituele vervolg op Undertale neem je Kris onder controle, een mens die beland is een wereld vol monsters - de Dark World.

Aan Kris en klasgenoot Susie (die er ook beland is) om de wereld te redden. In Deltarune bestuur je, in tegenstelling tot Underworld, meerdere personages bij het voeren van gevechten.

Deltarune Chapter 1 is sinds 28 februari beschikbaar voor de Nintendo Switch. Er is nog geen verschijningsdatum voor het tweede hoofdstuk bekend.
Next articleReleasedatum The Jackbox Party Pack 7 bekend gemaakt Previous articleOntwikkelaars Lovers in a Dangerous Spacetime positief over...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Deltarune Chapter 1

Platform: Nintendo Switch eShop
Ontwikkelaar: Toby Fox
Uitgever: 8-4
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 28 februari 2019

Screenshots