Verloren arcadegame Clockwork Aquario uitgesteld naar 2021 Nieuws | 23 september 2020 23:04 | Auteur: Erik | Bron: Strictly Limited Games / ININ Games

Het gerenoveerde arcadeproject Clockwork Aquario haalt 2020 niet meer. Dit maken Strictly Limited Games en ININ Games bekend. Het spel staat nu op de planning voor 2021.

Er is geen reden genoemd voor het uitstel. Als doekje voor het bloeden, hebben de ontwikkelaars wel een viertal nieuwe screenshots uitgebracht én is er wat nieuwe informatie.

Speel alleen of in co-op
Clockwork Aquario is in je eentje speelbaar, maar kan ook met een vriend of vriendin doorploegd worden via een co-op modus. Je kunt kiezen uit drie verschillende personages: Huck Londo, de geestenjager. Elle Moon, de koene avonturier en Gush, een gigantische robot met een hart van goud.

Verloren arcadegame
Clockwork Aquario is een game aan de hand van Wonderboy-bedenker Ryuichi Nishizawa, en zou oorspronkelijk al in 1992 uitkomen voor de arcades. Door de populariteit van fighters en de opkomst van 3D-games haalden ze echter de stekker uit de game.

ClockworkAquario_NintendoSwitch_05

< >
Next articleKirby Fighters 2 vanaf vandaag verkrijgbaar Previous articleThe Game Awards keert digitaal terug in 2020

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Clockwork Aquario

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Strictly Limited Games / SEGA
Uitgever: ININ Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots