[#20jaarN1 prijzenfestijn #1] HOOFDPRIJS: Fire Emblem: Three Houses LE (Nintendo) Prijsvraag | 25 september 2020 12:00 | Auteur: Redactie

Een paar dagen geleden vertelde Erik al uitgebreid wat in het verschiet lag om onze verjaardag te vieren. Onze partners hebben ons overladen met cadeaus... die we natuurlijk gaan verloten onder onze lezers! We zouden N1ntendo niet zijn zonder Nintendo, dus daarmee trappen we ons prijsvragen-extravaganza af!

De afgelopen twintig jaar hebben we met veel plezier met Nintendo samengewerkt. Om samen met ons het jubileum te vieren, hebben ze een Limited Edition van Fire Emblem Tree Houses beschikbaar gesteld!

Fire Emblem Three Houses Limited Edition
In Fire Emblem Three Houses speel je als een voormalig huurling die begint aan een baan als professor aan Garreg Mach Monastery, waar verdeeld over drie ‘huizen’ studenten worden opgeleid tot officier. Als begeleider van één van deze huizen geef je les en leer je je studenten kennen, help je ze met persoonlijke problemen en geniet je van vrije zondagen. Op het slagveld voeren jullie oorlog: maak strategische plannen in turn-based gevechten, wijs bataljons toe voor ondersteuning en zorg ervoor dat je leerlingen heelhuids terugkeren.

De game verscheen in de zomer van 2019 en wist vele harten te veroveren. In zijn review gaf Mink de game een 8,9, dankzij het geweldige diepgaande systeem en de gepaste uitdaging voor zowel beginners als ervaren spelers. In onze poll verzamelde deze titel ook de meeste stemmen voor Nintendo’s game van het jaar 2019. Reden genoeg dus om enthousiast te zijn!

In de Limited Edition zit een artbook, een steelbook, een USB-stick met de epische soundtrack, een speldenset en de gamecard zelf.

5

Winnen, winnen, winnen!
Nu rest natuurlijk de vraag, wat moet je doen om kans te maken? Laat weten waarom je de grootste N1-fan bent via een leuke post op Instagram, Twitter of Facebook met daarbij een toffe foto. Gebruik de hashtag #20jaarN1 en tag @N1ntendo (Facebook en Twitter) of @N1ntendonl (Instagram) in je post. De leukste en mooiste posts worden uiteraard ook gedeeld op onze eigen kanalen en de allerleukste verdient de hoofdprijs. Vergeet ook niet je N1ntendo-gebruikersnaam te vermelden in je bericht. Deelname aan deze prijsvraag is alleen mogelijk voor leden van N1ntendo.

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen (omdat Kitty dat een mooi moment vindt)!

Ben jij de winnnaar? Dan maken we dit bekend op onze frontpage waarbij we je bericht en foto delen met onze lezers. Daarnaast nemen we via de website contact met je op voor je adresgegevens. Je adresgegevens worden gedeeld met Nintendo. Nintendo verzorgt de versturing van de prijs.

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
• Voor deze prijsvraag is het vereist om lid te zijn van N1ntendo! Registeren kan makkelijk via deze link. (Ben je lezer maar geen lid? Dan komen er de komende dagen nog voldoende prijsvragen online waar je wel aan mee kunt doen!)
Next article[#20jaarN1 prijzenfestijn #2] Win The Coma 2, Doodle Derby en... Previous articleBarrels o' Fun-update Dead Cells nu beschikbaar voor Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy | 25 september 2020 12:37 | #292019
Jammer hoor. Dit spel staat nog op mijn verlanglijstje. Maar heb geeneen van deze sociale media. Dus succes voor de rest
Avatar
Jeroen K. | 25 september 2020 13:33 | #292020
collapse
Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen


Cringe
Avatar
Elm | 26 september 2020 06:21 | #292024
Reactie op post #292020 van Jeroen K.
Hilarious
Avatar
Elm | 26 september 2020 06:22 | #292025
collapse
Ben niet zo van de social media, maar succes voor degene die meedoen Very Happy
Avatar
Mink | 26 september 2020 09:03 | #292026
Reactie op post #292025 van Elm
Niet liegen, ik zie je dagelijks posten Yummy .

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Fire Emblem: Three Houses

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 26 juli 2019

Screenshots