505 Games onthult nieuwe trailer en releasedatum Ghostrunner Nieuws | 24 september 2020 14:16 | Auteur: Mitch | Bron: 505 Games

Cyperpunk 2077 meets Mirror's Edge.

Ontwikkelaar 3D Realms en uitgever 505 games brengen binnenkort dystopische ninja-actie naar de Nintendo Switch in de vorm van Ghostrunner. Het spel was al in ontwikkeling voor andere platformen, maar nu heeft men ook een trailer van de Nintendo Switch versie vrijgegeven. Eind oktober kunnen we er al mee aan de slag.
Ghostrunner
Een wereldwijde catastrofe heeft ervoor gezorgd dat de laatste groep mensen in één toren leeft. De maker van de toren, The Architect, komt op mysterieuze wijze te overljden. Nu wordt deze wereld geregeerd door de harde Keymaster.

Aan jou als cyberninja om de broodnodige hoeveelheid weerstand te bieden aan dit dictatoriale bewind. Verplaats jezelf razendsnel door duistere omgevingen en hak alles aan mootjes met je zwaard in een mix van first-person platformen en keiharde actie.

Ghostrunner verschijnt 27 oktober voor de Nintendo Switch eShop.
Next articleOntdek een sfeervol dierenrijk in lanceertrailer Lost Ember Previous articleN1 bestaat 20 jaar roundtable: Vragenvuurtje voor de redactie

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.