[#20jaarN1 prijzenfestijn #2] Win The Coma 2, Doodle Derby en meer (Headup-Games) Prijsvraag | 26 september 2020 12:00 | Auteur: Redactie

In samenwerking met Headup-games mogen we de volgende games ieder drie keer weggeven: The Coma 2: Vicious Sisters, Colt Canyon en Doodle Derby. Hoe je kunt winnen lees je hieronder!

Headup-games is al jaren een goede partner van N1ntendo. Op GamesCom is een bezoekje aan Gregor van Headup-games een vaste prik op de agenda met leuke maar vooral ook innovatieve indie-titels. We zijn dan ook erg blij dat we negen van jullie kunnen laten genieten van enkele Headup-games spellen.

The Coma 2: Vicious Sisters (3x)
In The Coma 2: Vicious Sisters ben je beland in een nachtmerrie. In deze nachtmerrie is het de bedoeling dat jij de weg naar buiten zoekt en deze heelhuids bereikt. We gaven de game in onze recensie een nette 7,5.

Colt Canyon (3x)
In Colt Canyon waan je je in het Wilde Westen en speel je als een cowboy op jacht naar de kidnappers van je partner. Het spel kent veel elementen van een klassieke roguelike: permadeath, willekeurig gegenereerde levels en unlockables om je volgende 'run' een nieuwe twist te geven. Iedere sessie wordt gezien als een run, waar je zo ver mogelijk probeert te komen zonder al je levenspunten kwijt te raken. Check zeker onze review voor meer informatie!

Doodle Derby (3x)
Doodle Derby van het Nederlandse Studio Erikson uit Maastricht is sinds kort verkrijgbaar op de Nintendo Switch en doet erg denken aan het vroegere linerider! Wie kent dat nou niet? Met de toevoeging van een multiplayer stand staat deze game garant voor hilarische momenten met je maten.Winnen, winnen, winnen!
Op onze social media-kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) vind je vandaag een post over deze prijsvraag! Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is ons te volgen en te commenten op het Facebook-bericht, de tweet te retweeten op Twitter en/of een reactie te geven op de Instagram-post. Iedere actie geeft je een lootje voor de trekking waarbij je één van de games kunt winnen! Ben je een winnaar? Dan zullen we dat via de website bekendmaken en contact met je opnemen via het kanaal waarmee je gewonnen hebt.

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
Next articleVier binnenkort de herfst met de griezelige update van Animal... Previous article[#20jaarN1 prijzenfestijn #1] HOOFDPRIJS: Fire Emblem: Three...

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy | 26 september 2020 16:27 | #292029
collapse
Hoop niet dat alle prijsvragen met social media zijn...
Avatar
Patrick | 26 september 2020 22:11 | #292033
Reactie op post #292029 van Fl@ppy
Zeker niet! Er gaan er nog veel volgen. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Colt Canyon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Ontwikkelaar: Retrific
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 juni 2020

The Coma 2: Vicious Sisters

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Horror
Ontwikkelaar: Devespresso Games
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 juni 2020