[#20jaarN1 prijzenfestijn #5] Win een pakket met vijf games! (PR Hound UK) Prijsvraag | 29 september 2020 12:00 | Auteur: Redactie

Het is ondertussen alweer de vijfde dag van ons prijzenfestijn en we gaan maar door! Vandaag mogen wij een hele reeks aan games met dank aan PR Hound verloten. Maar liefst 7 games voor 2 winnaars!

PR Hound is een PR-adviseur die zich specialiseert in alles omtrent gaming. Met meer dan 70 jaar ervaring in de game-industrie heeft PR Hound al bijgedragen aan meer dan 300 games, en meer dan 2 miljoen euro opgehaald voor Indie Developers. Voor ons is PR Hound nog een vrij jonge partner. Zo zijn wij in 2019 met hun in zee gegaan, en hebben wij onder andere games als Bubble Bobble 4, Woven en Crosscode via hun mogen ontvangen.

De eerste plaats zal van maar liefst 5 games voorzien worden, een flink prijzenpakket dus. De volgende games zullen de collectie van één iemand binnenkort uitbreiden:

Darius Cozmic Collection Console
Ervaar een van de meest invloedrijke horizontaal scrollende shoot 'em up series aller tijden.
De Darius Cozmic Collection Console, ontwikkeld door de legendarische TAITO Corporation en voor het eerst uitgebracht voor arcade-machines, biedt 6 van de beste items in de langlopende serie in een totaal van 9 versies!
The Ninja Saviors: Return of the Warriors
In TAITO's nieuwste arcade-actiemeesterwerk kruip je in de huid van een van de vijf Android-ninja's en vecht je je een weg door golven vijandelijke hordes in een dystopische toekomst.
Over een totaal van acht levels neem je het op tegen de tiran Banglar en zijn handlangers, alleen of - voor het eerst in de geschiedenis van de serie - met een vriend. Dus strijk neer op een avond op de bank met je vrienden en haal herinneringen op aan het gouden tijdperk van coöpgame-avonden uit de jaren 90 die je kent en waar je van houdt.
Kholat
Kholat is een verkenningsavontuurspel met elementen van horror, geïnspireerd door een echte gebeurtenis die bekend staat als het Dyatlov Pass-incident.
Een mysterieuze dood van negen Russische wandelaars, wat leidde tot talloze, onbevestigde hypothesen. De speler duikt direct in het grenzeloze landschap van het onherbergzame Oeralgebergte met de taak om erachter te komen wat er echt is gebeurd. In de loop van de gebeurtenissen kunt u meer speculaties tegenkomen dan verwacht.
Ultracore
Ultracore is een authentiek Run 'n Gun 16-bit-spel, een ware liefdesbrief aan klassieke 2D-actiespellen met een ingewikkeld levelontwerp, talloze geheimen om te ontdekken en talloze midden- en eindbazen.
Oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren 90 door de legendarische gamestudio Digital Illusions! Destijds droeg het de werktitel Hardcore en werd het helaas op het laatste moment geannuleerd.
SYMMETRY
Symmetry is een survivalmanagementspel dat zich afspeelt in een retro-futuristisch, scifi-universum. Je belangrijkste doel is om de overlevenden van de crash te beheren en hen te helpen de verlaten, extreem koude omgeving te weerstaan om hun ruimtevaartuig te repareren en te ontsnappen. Het niet voor de hand liggende plot wordt begeleid door een sfeervolle muzikale score en grafisch ontwerp dat de harde en mysterieuze sfeer ondersteunt.
Maar daar laten we het niet bij. Er zal ook een tweede plaats geloot worden en die krijgt de volgende twee games:

Darius Cozmic Collection Arcade
De Darius Cozmic Collection Arcade is de iets minder uitgebreide variant van eerdergenoemde collectie. In deze set ervaar je 4 verschillende games in 7 versies uit het klassieke arcade-tijdperk.
En nog een code voor The Ninja Saviors: Return of the Warriors.


Winnen, winnen, winnen!
Deze giveaway zal wederom via Gleam gehost worden. Via gleam kun je 7 verschillende acties uitvoeren die jou in totaal van 14 lootjes kunnen voorzien. Kun jij niet wachten en wil je kans maken op deze games? Ga dan snel naar onze Gleam-giveaway!

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Winnaars worden met voornaam en land van herkomst bekendgemaakt.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
Next articlePokémon Sword & Shield DLC The Crown Tundra krijgt releasedatum Previous articleDaruk in actie bij verse gameplaybeelden Hyrule Warriors: Age...

Reacties van gebruikers

Avatar
HylianEmiel | 29 september 2020 12:55 | #292070
collapse
Ik heb in totaal 14 lootjes kunnen bemachtigen ipv 15.
Avatar
Sascha | 29 september 2020 14:29 | #292072
Reactie op post #292070 van HylianEmiel
Deze redacteur moet even terug naar de basisschool en leren tellen. Het totale aantal lootjes is inderdaad 14, niet 15 (zoals oorspronkelijk in het artikel stond).

My bad Clown
Avatar
wal029 | 30 september 2020 10:58 | #292088
Geweldige actie, doe graag mee, als het goed is heb ik aan de voorwaarden voldaan.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Ninja Saviors: Return of the Warriors

Platform: Nintendo Switch
Genre: Arcade
Uitgever: Softdistribution GmbH
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 30 augustus 2019

Darius Cozmic Collection Arcade

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Arcade
Uitgever: ININ Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 juni 2020

Darius Cozmic Collection Console

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: TAITO Corporation
Uitgever: ININ Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 juni 2020

Kholat

Platform: Nintendo Switch
Genre: Horror
Ontwikkelaar: IMGN.PRO
Uitgever: Imagination
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 14 mei 2020

SYMMETRY

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure
Uitgever: Imagination
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 19 maart 2019

Ultracore

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Arcade Shooter
Uitgever: ININ Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 juni 2020