Vier binnenkort de herfst met de griezelige update van Animal Crossing: New Horizons Nieuws | 26 september 2020 13:27 | Auteur: Neslihan | Bron: Nintendo

Bijna tijd om te griezelen!

Na een herfstachtig voorproefje, heeft Nintendo gisteren de hersftplannen voor Animal Crossing: New Horizons volledig uit de doeken gedaan door middel van een trailer. De nieuwe seizoensupdate staat dit keer helemaal in het teken van het griezelige Halloween. Zo komen er verschillende activiteiten om je alvast voor te bereiden voor het spookachtige feest, maar ook wat andere updates. De update is vanaf 30 september gratis te downloaden en bevat deze nieuwe features:

Groeiende pompoenen: Farmen in Animal Crossing? Ja, vanaf volgende week is het een ding! In oktober kun je pompoenzaadjes kopen bij Nooks Hoek of zelfs het hele jaar door bij Leif. Nadat de pompoenen volgroeid zijn, kun je ze oogsten en ze gebruiken voor vette doe-het-zelf-projecten!
Halloween-voorbereidingen: Dat is niet het einde van de Halloween-festiviteiten! Zo kun je alvast snoep verzamelen en kunnen bewoners je een Halloween-achtig doe-het-zelf-recept geven. Verder kun je in oktober ook alvast een griezelig kostuum uitzoeken. Er zullen zelfs speciale bodypaint en gekleurde contactlenzen verkrijgbaar zijn om je outfit helemaal compleet te maken!
Vier het Halloweenfeest: Op 31 oktober is het officieel tijd voor het echte feest: Halloween! Het plein wordt omgetoverd met allerlei Halloween-versieringen en je krijgt een bezoekje van de mysterieuze Jack, die zichzelf de tsaar van Halloween noemt.
Lijst met favoriete dromen: De droomfeature krijgt een quality-of-life extraatje: spelers kunnen een lijst maken met favoriete eilanden en kunnen meteen daarheen gaan in dromenland!
NookLink-update: Binnenkort kun je met de NookLink-dienst in de Nintendo Switch Online-app, naast berichtjes typen ingame, ook reacties laten uitvoeren door je personage.

Deze features zullen allemaal dus vanaf 30 september gratis te downloaden zijn. In de toekomst kunnen we weer een soortgelijke update verwachten voor Animal Crossing: New Horizons: de trailer hintte op het einde namelijk naar bepaalde winterse activiteiten!

Kijk jij uit naar deze griezelige update van Animal Crossing: New Horizons?

Next articleBekijk hier de Hyrule Warriors Age of Calamity TGS-livestream Previous article[#20jaarN1 prijzenfestijn #2] Win The Coma 2, Doodle Derby en...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots