[#20jaarN1 prijzenfestijn #6] Xenon Racer & Owlboy! (SOEDESCO) Prijsvraag | 30 september 2020 12:00 | Auteur: Redactie

Het is dag zes van ons prijzenfestijn en we zijn nog lang niet klaar! Vandaag mogen wij twee gave indiegames verloten, met dank aan SOEDESCO.

SOEDESCO is een Nederlands uitgever van computerspellen die werd opgericht in 2002 door Soedesh Chauthi. Met meer dan 15 jaar ervaring in de game-industrie mogen we gerust spreken van een stukje Hollandse trots. We mogen twee fysieke versies van hun games weggeven!

Te weten:

Xenon Racer
F-Zero fans opgelet. Beheers je adrenaline en drift door de straten, boost naar immense snelheden en word de ultieme Xenon Racer! Race door wereldsteden als Tokyo en Dubai in het jaar 2030 en wordt de koning van de baan in zowel singleplayer als (online) multiplayer.
Owlboy
Owlboy is een platformer vol avontuur gewikkeld in een uitgebreid verhaal. Ga alleen of met je vrienden vliegend op verkenning in een gloednieuwe wereld boven de aarde. Met Metroidvania-elementen, een emotioneel verhaal en een charmant pixelstijltje valt er genoeg te ontdekken!


Winnen, winnen, winnen!
Deze keer maken we gebruik van Discord! De N1-Discord community is al een aantal jaar actief en is dé plek om te kletsen over games, het vinden van andere spelers voor Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon Sword/Shield en het delen van grappige memes of toffe muziek. In het kanaal #20jaar-n1 staat per prijs een bericht klaar om te winnen. Reageer met de confettitoeter-emoji op een bericht om mee te dingen. Meedoen aan allebei kan dus ook! Bezoek onze Discord via deze link om mee te doen.

26
Bemachtig een lootje door op de confettitoeter-emoji te drukken of klikken onderaan het bericht op Discord.

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Winnaars worden met Discord username bekendgemaakt.
• Om je deelname op te slaan is een profiel op Discord vereist.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.

Next articleJump Rope Challenge blijft toch beschikbaar in Nintendo eShop Previous articlePokémon krijgt een speciale muziekvideo van Japanse band Bump...

Reacties van gebruikers

Avatar
Anneliese70 | 04 oktober 2020 15:57 | #292201
Ik doe erg graag mee

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.