[#20jaarN1 prijzenfestijn #7] Win één van de indie-gamespakketten! (No Gravity Games) Prijsvraag | 01 oktober 2020 12:00 | Auteur: Redactie

Dag zeven... de eerste week is alweer voorbij (maar niet gevreesd... we hebben nog wel even te gaan)! Vandaag hebben we weer drie games in de prijzen-aanbieding.

Vanuit Polen specialiseert No Gravity Games in indie-games speciaal voor consoles. Uit deze poule aan leuke titels hebben ze er drie met ons gedeeld om vandaag te verloten!

Alder's Blood
Alder's Blood is een duister, tactisch spel waarin je rond sluipt om vijanden te overmeesteren. Met turn-based gevechten gericht op vermijden van hinderlagen van de vijand en het plannen van je eigen aanvallen, overwin je eindeloze aanvallen van monsters. Hou je van een Lovecraft-achtig stijltje? Doe dan mee met de prijsvraag!KIDS: Farm Colouring
Voor de ouders onder ons (of de creatieve volwassenen) hebben we KIDS: Farm Colouring in de grabbelton. Kleur populaire boerderijdieren, zoals een eend, varken, schaap of koe, of neem een leeg blad, laat je creativiteit de vrije loop en teken er naar hartenlust op los.

1

Creepy Tale
Een heel ander avontuur biedt Creepy Tale. In deze game ga je met je broertje op een boswandeling, maar al snel wordt hij ontvoerd door monsters. Nu moet je alleen het bos door. Los puzzels op, ontwijk vallen en monsters en overwin je angst!

1

Winnen, winnen, winnen!
Op onze social media-kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) vind je vandaag weer een post over deze prijsvraag! Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is ons te volgen en te commenten op het Facebook-bericht, de tweet te retweeten op Twitter en/of een reactie te geven op de Instagram-post. Iedere actie geeft je een lootje voor de trekking waarbij je meedingt naar de eerste of de tweede plaats! Meer kanalen is dus meer kans. Ben je een winnaar? Dan maken we dat via de website bekend en nemen we contact met je o via het kanaal waarmee je gewonnen hebt.

1e plaats (2x): Alders Blood, KIDS: Farm Colouring, Connection Haunted, Creepy Tale
2e plaats (2x) KIDS: Farm Colouring

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Winnaars worden met voornaam en land van herkomst bekendgemaakt.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
Next articleNieuwe releases oktober 2020: Real-life Mario Kart en Pikmin... Previous articleUitslag N1ntendo-poll september: wat doen jullie nu er minder...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jeroen K. | 03 oktober 2020 09:37 | #292172
collapse
hopelijk win ik kids farm colouring
Avatar
Demin | 09 oktober 2020 21:32 | #292341
Reactie op post #292172 van Jeroen K.
Het is je van harte gegund! Razz

Geen van deze games zijn naar mijn smaak dus van mij hoef je geen concurrentie te verwachten Biertje?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Alder's Blood

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Uitgever: No Gravity Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 maart 2020

Creepy Tale

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Platform
Uitgever: No Gravity Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 10 juli 2020

KIDS: Farm Colouring

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Educatief
Uitgever: No Gravity Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 augustus 2020