Morgen onthult Nintendo nieuwe vechter in Super Smash Bros. Ultimate Nieuws | 30 september 2020 16:57 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

A new challenger appears...

...morgen om 16:00 uur! Op 1 oktober zendt Nintendo namelijk een stream uit met de onthulling van een aankomende DLC-vechter. De video duurt ongeveer drie minuten lang, en wordt gevolgd door een boodschap van Masahiro Sakurai, director van Super Smash Bros. Ultimate.

Min Min is de meest recente toegevoegde fighter. Zij is onderdeel van de tweede Fighters Pass, die je voor €29,99 aan kunt schaffen.

Wie o wie hoop jij te zien?

minmin_super_smash_bros_ultimate04
Next articleUitslag N1ntendo-poll september: wat doen jullie nu er minder... Previous articleNintendo waarschuwt spelers hun Switch minimaal elk half jaar...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 30 september 2020 17:09 | #292101
Oeh, ben benieuwd. Is toch al een tijdje geleden dat Min Min uit kwam. Ik weet wel dat ik morgen als ik thuis kom van het werk eerst even kijk of Smash kan updaten zodat ik, mocht het personage toevallig al beschikbaar zijn, verrast kan worden binnen de game zelf. Smile

Ik hoop zelf nog steeds op Impa, Tails, Vivi, Madeline, Kamek of Poochy. Maar ik verwacht eigenlijk dat geen enkele van deze personages toegevoegd gaat worden. Misschien Impa maar zelfs haar verwacht ik niet.
Avatar
Zelda | 30 september 2020 17:12 | #292102
Nice! Denk niet dat ie meteen beschikbaar wordt, waarschijnlijk ergens in november/december. Althans - als de laatste characters allemaal een uitleg kregen van +/- 20 minuten en deze video 3 minuten is, ga ik er niet vanuit dat ie meteen beschikbaar is.

Ben heel erg benieuwd wie het wordt. Travis of een Monster Hunter character gok ik. En anders een Champion van Breath of the Wild i.v.m. Hyrule Warriors: Age of Calamity.
Avatar
FalconPawnch | 30 september 2020 17:26 | #292103
Dat werd tijd. Ik heb echt 0 fun gehad met Min Min. Tijd voor iets wat wél m'n geld waard is! =) Ik hoop dat paper Mario z'n debuut maakt!
Avatar
Banjo | 30 september 2020 18:08 | #292104
Crash misschien?! Crash Bandicoot 4 komt immers vrijdag uit - niet meteen op de Switch, maar ik verwacht 'm uiteindelijk wel
Avatar
Mitch | 30 september 2020 20:08 | #292107
Mijn geld zet ik op:

-Een Champion uit Zelda (Mipha met speer zou nice zijn!)

-Een nieuwe Pokémon (meh)

Travis Touchdown (fuck yes, maar nog te vroeg denk ik met NMH3 uitgesteld)
Avatar
Martijn | 30 september 2020 23:27 | #292108
collapse
Tof! Ben benieuwd wie het gaat zijn. Hopelijk een personage dat aanspreekt. Ik vond Min Min best een toffe toevoeging, maar ze heeft me nog niet kunnen overtuigen om de tweede Fighter's Pass te kopen. De eerste Fighter's Pass viel me wat tegen, qua vechters. Prima personages, maar er zaten voor mij persoonlijk geen échte favorieten bij.

Hoop dat het een vechter uit Nintendo's eigen assortiment is óf een personage dat écht wel geschiedenis heeft met Nintendo. Er zijn nog genoeg vooraanstaande personages die een goede vechter kunnen zijn. Laat het in ieder geval een iconisch personage zijn. Geen vechter uit een serie die slecht vertegenwoordigd is bij Nintendo graag!

Ik kan wel weer een hele lijst opnoemen, maar het is nauwelijks nog te voorspellen. De kans dat Nintendo met iets compleet anders komt aanzetten is enorm. We zullen zien. Smile
Avatar
FalconPawnch | 01 oktober 2020 12:26 | #292115
Reactie op post #292108 van Martijn
collapse
Ja, het is inderdaad nogal random tot nu toe. Min Min had ook niemand aan zien komen. "gewoon een character uit ARMS" ipv Springman of Ribbon Girl.

Ik houd mijn vingers gekruist voor Paper Mario.
Avatar
Martijn | 01 oktober 2020 15:56 | #292125
Reactie op post #292115 van FalconPawnch
Wat "ARMS" betreft denk ik dat ze best een goede keuze hebben gemaakt, al heb ik dus nog niet als Min Min gespeeld. Sterker nog, ik heb "ARMS" nog niet gekocht. Tweemaal bijna, maar dat is nog steeds niet aangeschaft. Hahaha

Paper Mario lijkt me ook wel een goede toevoeging. Toch een wat andere vorm van Mario, met specifieke moves. Klappen uitdelen met hamer of plat worden om te ontwijken, enz. Kunnen ze best leuke dingen mee verzinnen. Wel liever meer geïnspireerd door de eerste twee delen dan de latere, al zullen velen dat ook vinden.

Compleet giswerk. Hopelijk komt Nintendo zo aanzetten met een toffe nieuwe vechter. Ik houd er al rekening mee dat het niet in mijn straatje gaat zijn, maar ze mogen me best verrassen. Nee, dat is niet zo'n positieve instelling. Hoop op iets leuks. Meer niet.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots