[#20jaarN1 prijzenfestijn #10] Mortal Kombat 11 & Pokémon booster packs (Media Tornado) Prijsvraag | 04 oktober 2020 12:00 | Auteur: Redactie

Het is dag tien van ons prijzenfestijn en we zijn nog lang niet klaar! Vandaag mogen wij twee digitale codes en tien Pokémon booster packs verloten, met dank aan Media Tornado.

Vanuit mediahoofdstad Hilversum heeft Media Tornado ook een mooie bijdrage gedaan aan onze prijzenpot. Niet alleen twee digitale games, maar ook Pokémon TCG booster packs!

Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection
Mortal Kombat 11 staat ontzettend bekend om de zeer creatieve fatalities. MK11: Aftermath Kollection is een totaalpakket van met alle personages, content en de Friendships. Dan eindigen de gevechten eens niet vreselijk bloederig, maar grappig en vreedzaam. Mitch noemde dit pakket de 'ultieme MK11-ervaring' voor mensen die de basisgame nog niet hebben (en die basisgame was al een bloederig beukfestijn!). Mooi dus dat je bij ons kans maakt om één van de twee codes te winnen!Pokémon TCG: Sword & Shield - Darkness Ablaze booster packs
De Pokémon Trading Card Game bestaat al sinds 1999 en heeft nog steeds een trouwe fanbase. Breid je decks uit met de Pokémon TCG: Sword & Shield - Darkness Ablaze booster packs die wij vandaag mogen verloten! Er worden twee winnaars willekeurig gekozen die elk vijf packs mogen ontvangen. Elk booster pack bevat losse kaarten en een digitale code die verzilverd kan worden in de online Pokémon Trading Card game.

Winnen, winnen, winnen!
Deze keer maken we gebruik van Discord! De N1-Discord community is al een aantal jaar actief en is dé plek om te kletsen over games, het vinden van andere spelers voor Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon Sword/Shield en het delen van grappige memes of toffe muziek. In het kanaal #20jaar-n1 staat per prijs een bericht klaar om te winnen. Reageer met de confettitoeter-emoji op een bericht om mee te dingen. Meedoen aan allebei kan dus ook! Bezoek onze Discord via deze link om mee te doen.

28
Bemachtig een lootje door op de confettitoeter-emoji te drukken of klikken onderaan het bericht op Discord.

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Winnaars worden met Discord username bekendgemaakt.
• Om je deelname op te slaan is een profiel op Discord vereist.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.

Next articleAankondiging Need for Speed: Hot Pursuit Remastered waarschijnlijk... Previous articleSakurai adviseert Super Smash Bros. Ultimate online met bekabeld...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mortal Kombat 11

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Warner Bros. Games
Uitgever: Warner Bros. Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 23 april 2019

Screenshots