Releasedatum Minecraft DLC Super Smash Bros. Ultimate bekend gemaakt Nieuws | 03 oktober 2020 19:55 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Minecraft's Steve, Alex, Zombie en Enderman arriveren op 14 oktober in Super Smash Bros. Ultimate. Dit maakt Masahiro Sakurai bekend in de Vechten met Steve en Alex-stream van vandaag.

Je kan 'm aanschaffen voor €5,99. Daarnaast is ie onderdeel van Fighters Pass Vol. 2. Deze kost €29,99 om in zijn geheel te kopen. Naast de DLC-vechter, krijg je er ook de Minecraft World-stage bij.

Het Minecraft-personage werkt wat anders dan de meeste vechters in de game. Zo kan hij bijvoorbeeld niet alleen blokken plaatsen op het hele gevechtsveld, maar ook graven naar diverse voorwerpen. Hij vecht onder andere met een zwaard en een pikhouweel, die hij door middel van de opgegraven voorwerpen zelfs sterker kan maken! Maar pas op, gebruik een wapen teveel en hij gaat kapot!

Super Smash Bros. Ultimate is sinds 7 december 2018 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Twee dagen geleden kondigde Nintendo via een video aan dat het de samenwerking aanging met Minecraft voor het nieuwste DLC-personage.

Next articleScreens Super Smash Bros. Ultimate tonen een blokkerige Minecraft-Kirby Previous article[#20jaarN1 prijzenfestijn #9] Win Faeria of Wintermoor Tactics...

Reacties van gebruikers

Avatar
Zelda | 05 oktober 2020 09:41 | #292214
collapse
Ook al heb ik echt 0,0 met Minecraft, ik ben wel echt onder de indruk van de moeite en effort die Sakurai erin gestopt heeft. Ben benieuwd!
Avatar
Erik | 05 oktober 2020 10:58 | #292219
Reactie op post #292214 van Zelda
Helemaal mee eens! Het lijkt echt een bijzonder personage te worden.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots