Aankondiging Need for Speed: Hot Pursuit Remastered waarschijnlijk morgen Nieuws | 04 oktober 2020 12:13 | Auteur: Erik | Bron: Electronic Arts

Morgen zien we naar alle waarschijnlijkheid de vruchten van een gerucht dat al maanden over het internet gonst!

Want het lijkt erop dat Need for Speed: Hot Pursuit Remastered dan wordt aangekondigd voor de Nintendo Switch! Dit blijkt niet alleen uit de mysterieuze tweet van het officiële Twitteraccount van Need for Speed, maar ook uit een countdown op de website van EA. Deze loopt morgen af!

Japanse retailer deelt eerste details
Daar houdt het niet bij op: een Japanse retailer komt zelf al met wat eerste details én de box-art van Need for Speed: Hot Pursuit Remastered.

- Ontwikkeld is door Burnout Paradise Remastered-ontwikkelaar Stellar Entertainment
- Japanse releasedatum is 6 november
- Alle DLC inbegrepen
- Ongeveer zes uur aan additionele gameplay
- Meer dan dertig uitdagingen om te voltooien
- Ondersteunt cross-play met PlayStation 4 en Xbox One
- Er lijkt een extra download benodigd te zijn bij aanschaf fysieke versie.

NeedforSpeedHotPursuit_NintendoSwitch_boxart


Need for Speed: Hot Pursuit
Need for Speed: Hot Pursuit is een racespel van Electronic Arts uit 2010. Het spel greep terug naar de oorsprong van de franchise eind jaren '90, met dure auto's en snelle politieachtervolgingen. De titel is een directe referentie naar het derde deel. Het is tot op heden een van de best beoordeelde games uit de serie.

In Dyon's geruchtenhoekje halverwege augustus kwam al naar voren dat er misschien een remaster in de maak was. Ook in juni dook dit gerucht via Venturebeat al op.
Next articleMinecraft Dungeons krijgt cross-play-ondersteuning in november Previous article[#20jaarN1 prijzenfestijn #10] Mortal Kombat 11 & Pokémon booster...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.