[#20jaarN1 prijzenfestijn #11] NSR + LP, Fairy Tail, Orochi 4, Atelier Ryza (Koch Media) Prijsvraag | 05 oktober 2020 12:00 | Auteur: Redactie

Het is dag elf van ons prijzenfestijn en het einde is bijna in zicht! Vandaag mogen wij vijf fysieke games en twee exclusieve soundtrack LP's verloten met dank aan Koch Media.

Koch Media heeft naast hun eigen Deep Silver-label nog heel wat partner-ontwikkelaars onder zijn vleugels. Daarom konden zij voor ons een heel mooie selectie aan games beschikbaar stellen om te verloten!

No Straight Roads incl. soundtrack LP
Altijd al een rockband-avontuur willen beleven? Dan is nu je kans. In No Straight Roads ga je op een actie-avontuur, strijd je tegen andere muzikanten en probeer je het overheersende EDM-imperium te verslaan met je rockmuziek. Met een bonte cast aan personages en gestoorde eindbazen ga je gevechten aan op het ritme van de muziek. En heel toepasselijk: de versie die wij mogen weggeven bevat ook een LP met de soundtrack!

2

Fairy Tail
In Koei Tecmo’s Fairy Tail struin je rond door de wereld van de gelijknamige anime. Ga de strijd tegen het kwaad aan in turn-based gevechten, doe mee aan de Grand Magic Games en word de beste guild in Fiore! Erik was in ieder geval al enthousiast.

FairyTail_NintendoSwitch_03

Warriors Orochi 4
Zeus heeft flink wat chaos veroorzaakt in de wereld; hij liet de werelden van de Dynasty- en Samurai Warriors-games in elkaar overlopen. Nu is er iemand nodig die met de nodige hack-'n-slash-actie de wereld weer terug kan brengen naar zijn normale staat. Mooi dat Koch Media Warriors Orochi 4 beschikbaar stelt om te verloten, zodat de gelukkige winnaar hiermee aan de slag kan!

1

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout
De Atelier Ryza-serie is wel 'gevestigd' te noemen. Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout is alweer het 23e deel in de serie. In deze JRPG volg je het verhaal van een groep dorpsvrienden die op het punt staat om volwassen te worden, en in die periode ontdekt wat voor hen het belangrijkst is. De omstandigheden helpen daar een beetje bij: ze ontmoeten een oude tovenaar die ze op een queeste stuurt om het dorp te redden van een mysterieuze dodelijke duisternis. Verken prachtige omgevingen en ontwikkel je vaardigheden in de alchemie!

1

Winnen, winnen, winnen!
We geven twee pakketten weg in deze prijsvraag. Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is het antwoord op de vraag mailen naar prijsvraag@n1ntendo.nl, onder vermelding van "Prijsvraag Koch Media". De vraag:

N1 bestaat 20 jaar! In die twintig jaar hebben we vele games gerecenseerd. Maar bij welke review sloegen wij nou écht de plank mis? Noem de review + onderbouw je keuze. De meest overtuigende/originele gaan naar huis met één van de twee pakketten.

1e plaats: No Straight Roads incl. soundtrack LP, Fairy Tail, Warriors Orochi 4 & Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout
2e plaats: No Straight Roads incl. soundtrack LP

Heb je gewonnen? Dat maken we bekend via een nieuwsbericht op de frontpage waarbij we je naam vermelden. Ook nemen we contact op via de mail voor de verzending van je prijs. Hiervoor vragen we je op dat moment je adresgegevens. (Je adresgegevens zijn niet benodigd bij het beantwoorden van de vraag!) Na ontvangst van je adresgegevens verzorgen wij vervolgens de verzending van je prijs.

Je hebt tot 10-10-2020 10:10 de tijd om mee te doen!

• Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Koch Media.
• Deze prijsvraag is enkel toegankelijk voor mensen uit de Benelux.
• N1ntendo is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, die voortvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
• Voor deze prijsvraag is het niet vereist om lid te zijn van N1ntendo! Registeren kan echter makkelijk via deze link.
Next articleKirby Fighters 2 - Een vermakelijk potje vechten Previous articleMinecraft Dungeons krijgt cross-play-ondersteuning in november

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy | 05 oktober 2020 12:40 | #292220
Fairy Tail zie ik nog wel zitten

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Gust
Uitgever: Koei Tecmo Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 01 november 2019

Fairy Tail

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Gust
Uitgever: Koei Tecmo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 30 juli 2020

No Straight Roads

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Rhythm Action
Ontwikkelaar: Metronomik
Uitgever: Sold Out
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 25 augustus 2020

Warriors Orochi 4

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack-'n-slash
Ontwikkelaar: Koei Tecmo Games
Uitgever: Koei Tecmo Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 19 oktober 2018