Bloodstained: Curse of the Moon uiterst succesvol op Nintendo Switch Nieuws | 05 oktober 2020 12:37 | Auteur: Erik | Bron: Inti Creates

De Nintendo Switch-versie van Bloodstained: Curse of the Moon was goed voor meer dan 50% van de totaalverkopen van de game. Inti Creates is ontzettend dankbaar voor alle Switch-fans die het spel tot dusver hebben gespeeld.

De CEO van Inti Creates, Takya Aizu, meldt aan Nintendo Everything dat Curse of the Moon op dit moment meer dan 600.000 keer is verkocht. Het hoge aantal komt volgens Aizu deels door de release van het tweede deel in juli. De game kwam naast de Nintendo Switch, uit op de PlayStation 4, Vita, Xbox One, PC en Nintendo 3DS.

Bloodstained: Curse of the Moon is een spin-off van Bloodstained: Ritual of the Night, en is het resultaat van een van de crowdfundingsdoelen van die game. Het spel is een side-scrolling platformer, dat inspiratie grijpt uit de bikkelharde gameplay van de jaren '80. Onze Patrick was lyrisch!

Interesse? Curse of the Moon is tot morgen, 6 oktober, in de aanbieding op de Nintendo eShop voor €4,99!

BloodstainedCurseoftheMoon_NintendoSwitch_01
Next articleNintendo deelt verse screenshots van Pikmin 3 Deluxe Previous articleKirby Fighters 2 - Een vermakelijk potje vechten

Reacties van gebruikers

Avatar
Patrick | 05 oktober 2020 17:06 | #292229
En terecht!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bloodstained: Curse of the Moon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €9,99
Genre: Metroidvania RPG
Ontwikkelaar: Inti Creates
Uitgever: Inti Creates
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 24 mei 2018

Screenshots