Grimmige 3D-platformer Pumpkin Jack verschijnt deze maand in Nintendo eShop Nieuws | 06 oktober 2020 14:46 | Auteur: Erik | Bron: Headup Games PR

HeadupGames en ontwikkelaar Nicolas Meyssonier laten weten dat Pumpkin Jack op 23 oktober naar de Nintendo Switch eShop komt. Ter ere van dit nieuws deelden ze een spookachtige trailer.

Hallloween komt eraan! In Pumpkin Jack speel je als Jack, de mythische heerser der pompoenen. Aan jou de taak om al het goede in de wereld te vernietigen, en de slechteriken voor eens en voor altijd de overwinning te bezorgen.

Dit doe je door een flink staaltje te platformen! Elk level komt met zijn eigen grimmige sfeertje en uitdagingen voor jou om te complementeren. Zo kun je je lichaam gewoon aan de kant gooien, en enkel met je vlammende hoofd alle obstakels op je pad verbranden! Daarnaast rijg je vijand na vijand aan je wapen, in een real-time gevechtssysteem. De makers beloven een hoop combo's en technieken voor jou om te meesteren.

Check de officiële website van Pumpkin Jack voor meer informatie!

Next articleVrolijke lanceertrailer voor Nickelodeon Kart Racers 2: Grand... Previous articleGenshin Impact - Breath of the Wild meets Fire Emblem Heroes

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pumpkin Jack

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Platformer
Ontwikkelaar: Nicolas Meyssonnier
Uitgever: Headup Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 23 oktober 2020