Binnenkort meer nieuws over Bravely Default II Nieuws | 11 oktober 2020 11:37 | Auteur: Erik | Bron: Square Enix

Square Enix belooft dat we binnenkort eindelijk meer te weten te komen over hun aankomende Nintendo Switch RPG, Bravely Default II.

Ze doen deze aankondiging op Twitter, ter ere van de achtjarige verjaardag van Bravely Default, die op 11 oktober 2012 in Japan uitkwam. Ze hebben geen tijdsframe bekend gemaakt ter bekendmaking van dit nieuws.

Bravely Default II staat op dit moment nog op de planning voor 2020, maar een concrete verschijningsdatum is niet gegeven. Alvast even van de game proeven? Er staat een volgens Erik hele toffe demo in de Nintendo eShop!

BravelyDefault_Nintendo3DS_Achtjaar_Art
Square Enix deelde dit prachtige stukje artwork ter ere van het achtjarig bestaan.
Next articleOntdek het verhaal achter Torchlight III in verse trailer Previous articleDit zit er allemaal in een pakket van Mario Kart Live: Home...

Reacties van gebruikers

Avatar
deejaydadream | 12 oktober 2020 11:32 | #292355
collapse
Ik kijk zeer uit naar deze game, en hoop dat deze nog voor de kerst van dit jaar uit komt. Tevens had ik gehoopt dat ze de eerste 2 delen ook nog als remaster zouden uitbrengen naar de Switch, wie weet komt dat ooit nog.
Avatar
Demin | 12 oktober 2020 19:55 | #292369
Reactie op post #292355 van deejaydadream
Voor een remaster van de 3DS games uit de serie is helaas geen tijd meer denk ik als Bravely Default II nog dit jaar uit moet komen, dat zijn namelijk 2 vrij lange games. Bij succes van BDII zie ik BD1 & BSecond nog wel geport/remade worden voor de Switch.

Ik weet dat het waarschijnlijk door de pandemie komt, maar het is sowieso vrij laat dat we een release datum & meer info krijgen over deze game als deze binnen anderhalve á 2 maanden uit zou moeten komen. (technisch gezien is een release op 31 december natuurlijk ook nog 'dit jaar' maar ik neem aan dat Square Enix de game toch wel op tijd voor de feestdagen in de winkel wil hebben liggen)
Avatar
Demin | 12 oktober 2020 19:49 | #292368
Nice, ik ben fan van de Bravely serie dus nieuwe info is altijd welkom!

Ben wel gelijk de 'slechtste' fan ooit trouwens, heb deel 1 nooit uitgespeeld omdat ik de optionele Vampire Class wilde vrij spelen voor ik de finale in ging & toen ik de game even voor een andere had neergelegd was ik voor ik het wist al mijn builds vergeten... Holy En deel 2 altijd uitgesteld omdat ik eerst 'deel 1 nog even wilde uitspelen' Maar wel meer dan 100 uur aan de serie besteed, dus dat telt ook een beetje?

Top dat Bravely Default II gewoon een gloednieuw verhaal is, die ik dus gelijk kan oppakken. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bravely Default

Platform: Nintendo 3DS
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Silicon Studio
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 december 2013

Bravely Default II

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020