JRPG Cris tales uitgesteld naar 2021 Nieuws | 15 oktober 2020 11:31 | Auteur: Kitty

Modus Games heeft aangekondigd dat hun JRPG Cris Tales is uitgesteld naar 2021.

Cris Tales zou eigenlijk volgende maand verschijnen. Je speelt in de game als jongedame Crisbell, die dankzij visioenen het vermogen heeft om een stukje in de toekomst te kijken en zelfs met de tijd te spelen. Sterker nog: op sommige momenten speel je zelfs in het verleden, heden en toekomst tegelijk.

Carlos Rocha Silva, CEO van Dreams Uncorporated en SYCK, deelde het volgende bericht (vertaald):

Aan elke Cris Tales fan, bedankt voor de interesse in ons spel. We zijn begonnen met de ontwikkeling in 2014 en we hopen dat het voor jullie allemaal meer dan duidelijk is dat dit een werk van liefde is voor ons. Een groot deel van het team hier werd vrienden door te geloven in wat we dachten dat een onmogelijke droom zou kunnen zijn - de droom om een videogame te maken die zowel een eerbetoon is aan de gouden eeuw van de JRPG's als ook een volledig innovatieve ervaring binnen het genre. We hadden nooit verwacht dat Cris Tales een publiek zou bereiken dat zo groot en divers is, en dat mensen net zoveel van de droom en de game zouden houden als wij.

Daarom willen we iedereen die enthousiast is over de release van Cris Tales vertellen dat we samen met Modus Games de moeilijke beslissing hebben genomen om de releasedatum van Cris Tales uit te stellen van 17 november 2020 tot ergens in het begin van 2021.

We zijn een zeer kleine video game development studio gevestigd in de stad Bucaramanga, Colombia. Cris Tales is het grootste project waar we ooit aan gewerkt hebben, en we willen het goed doen. Zoals je waarschijnlijk weet, moeten de meeste gebieden en mensen in het spel minstens drie keer worden gecreëerd, zo niet vaker, om het verleden, het heden en de toekomst te laten zien. In zekere zin is het dus alsof je drie verschillende videogames tegelijk ontwikkelt. Drie videogames die onberispelijk moeten zijn, zodat we alle magie die we in onze ziel hebben aan jullie allemaal kunnen leveren. We willen er zeker van zijn dat we alle liefde verdienen die jullie allemaal hebben getoond in onze evenementen, demo's, previews en nog veel meer.


CrisTales_NintendoSwitch_01

Cris Tales verschijnt nu dus in het begin van 2021 op de Nintendo Switch.
Next article[#20jaarN1 Winnaar #7] Indie-gamespakketten! (No Gravity Games)... Previous articleLevel-5 stopt vrijwel alle bezigheden in Noord-Amerika

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Cris Tales

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Dreams Uncorporated, SYCK
Uitgever: Modus Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021

Screenshots