Trucker-simulatie en releasedatum in gameplay-beelden Truck Driver Media | 20 oktober 2020 14:16 | Auteur: Kitty

Er zijn gameplay-beelden verschenen van de aankomende game Truck Driver.

Truck Driver werd al een paar maanden geleden aangekondigd, maar nu is ook de releasedatum bekendgemaakt: op 17 november 2020 verschijnt de game zowel fysiek als digitaal op de Nintendo Switch.Met de Nintendo Switch-versie van Truck Driver kunnen spelers overal het beroep van vrachtwagenchauffeur aannemen. Ze kunnen hun carrière opbouwen en met allerlei soorten mensen werken. Spelers weten altijd voor wie ze rijden en welke lading ze vervoeren. Met veel verschillende trailers blijven de quests veelzijdig en uitdagend.

Elk personage in het spel heeft zijn eigen reden om de hulp van een vrachtwagenchauffeur nodig te hebben. Onderweg komen de spelers te weten hoe hun werk het leven van deze personages zal veranderen. Bedrijven zullen groeien en betrouwbare relaties ontwikkelen tussen het personage en de speler. Truck Driver biedt spelers een unieke kijk op hun eigen reis.
Next articleN1ntendo.nl TV - Is Mario Kart Live: Home Circuit de prijs waard? Previous articleNintendo Switch-versie van XIII uitgesteld naar 2021

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Truck Driver

Platform: Nintendo Switch
Ontwikkelaar: Kokku
Uitgever: Soedesco
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 2020

Screenshots