Verken het 8-bit boerenleven in 8-Bit Farm Nieuws | 28 oktober 2020 13:59 | Auteur: Kitty

Kairosoft heeft een boerderijsim aangekondigd voor de Nintendo Switch.

In het spelletje ga je als nieuwe boer een boerderij opbouwen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te ondernemen (vertaald):

Deze nederige kleine boerderij heeft dringend behoefte aan een nieuwe manager, zoals jij! Begin met wat vee, laat bloemen, fruit en groenten groeien, breid je velden geleidelijk uit en verhoog het aantal medewerkers tot je klaar bent om te openen voor het agrotoerisme.

Naarmate de aantrekkingskracht van je boerderij groeit, kun je meedoen aan verschillende wedstrijden. De sleutel tot het winnen is het verhogen van het niveau van je producten en het vakkundig plaatsen van boerderijfaciliteiten, zodat ze als combo's samenwerken. Een prijswinnende boerderij zal zeker nog meer bezoekers trekken!

Ontvang foto's als geschenk van gelukkige bezoekers of voor het voltooien van prestaties, en ruil ze in de FarmMart om een breed scala aan installaties voor je boerderij te verkrijgen. Foto's kunnen ook in de Odds&Ends Shop worden geruild voor handige items zoals gadgets die het weer beïnvloeden.

Er staat je meer plezier te wachten op festivals, waar je je vaardigheden kunt uitproberen in minigames zoals Tug of War, Outdoor Sports of puzzels. Naast het krijgen van geldprijzen om deze te winnen, kun je ook coole hoeden krijgen voor je personeel.

Het einde van elk jaar is een spannende tijd, want dan wordt de National Farm Ranking aangekondigd! Daag jezelf uit en kijk of je alle ranglijsten kunt overtreffen op het gebied van verkoop, bezoekersaantal, bezoekerstevredenheid en aantal medewerkers!




8-Bit Farm verschijnt op 29 oktober in de Nintendo eShop.
Next articleIs Pikmin 3 Deluxe zijn naam waardig? Previous articleTaiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun gaat Private Match feature...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

8-Bit Farm

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Simulatie
Uitgever: Kairosoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 oktober 2020