My Time at Portia-vervolg haalt Kickstarter-doel binnen 24 uur Nieuws | 28 oktober 2020 14:09 | Auteur: Kitty

Gisteren werd een Kickstarter-campagne gelanceerd voor een vervolg op My Time at Portia. Binnen 19 uur was er genoeg geld opgehaald om het spel te ontwikkelen.

My Time at Portia zelf is ook gefinancierd via een Kickstarter-campagne, waar destijds 26 dagen voor nodig waren om het gevraagde bedrag bij elkaar te krijgen. Een vervolg blijkt dus goed nieuws te zijn. My Time at Sandrock wordt net als de voorganger een simulatie-RPG, waarbij je gewassen kunt groeien, materialen verzamelt om voorwerpen te creëren en vrienden wordt met de inwoners van je stad. Ditmaal speelt het verhaal zich echter af in een mijnwerkersstadje.

Voor My Time at Sandrock zijn nog een paar stretch goals toegevoegd. Bij $125K wordt er een in-game Kickstarter-shirt toegevoegd. Ook liggen er nog plannen voor meer opties om je personage aan te passen, meer bezoekers te krijgen in je stad, meer kerkers en meer gebieden om te verkennen.



De pc-versie staat voor volgend jaar op de planning, de console-versies voor 2022.
Next articleNintendo deelt de laatste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase... Previous articleIs Pikmin 3 Deluxe zijn naam waardig?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

My Time at Portia

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Pathea Games
Uitgever: Team 17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 april 2019

Screenshots