Opname: N1ntendo.nl Stream - hectische multiplayerpret met Cake Bash + prijsvraag Livestream | 18 november 2020 19:00 | Auteur: Redactie

Kom kijken hoe we gebakjes gaan versieren!

In Cake Bash vecht je om de lekkerste taart te worden. In dit hectische partyspel voor vier spelers kies je een favoriete taart om mee te strijden op diverse locaties met verschillende doelen: bedek jezelf in snoepjes of gooi wat fruit op de taart, er is genoeg voor iedereen!

Om deze toffe partygame - die donderdag 19 november verschijnt - uit te lichten, spelen we aanstaande woensdagavond het spel met zijn drieën.

Ook mogen wij aan de deelnemers van Twitch-chat een downloadcode voor het spel weggeven - kom dus kijken om zelf ook kans te maken om het zoetste gebakje van de dag te zijn!

4


Woensdag 18 november om 19:00 uur gaat Sascha vanuit thuis streamen en spelen met Dreon, Erik en Paul. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Kijk de stream hier terug: https://www.twitch.tv/videos/807391435

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de redactie voor vragen of suggesties. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken bij de volgende livestream!
Next articleVierde dag van Nintendo's prijzenfestival voor Super Mario Bros.... Previous articleNiantic kondigt flinke update aan voor Pokémon Go

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Cake Bash

Platform: Nintendo Switch eShop
Ontwikkelaar: HighTea Frog
Uitgever: Coatsink
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 09 november 2020

Screenshots