Square Enix opent mysterieuze aftelsite voor The World Ends With You Nieuws | 17 november 2020 15:00 | Auteur: Willem | Bron: Square Enix

Square Enix heeft vandaag een nieuwe website geopend voor een aankondiging gerelateerd aan The World Ends With You. De timer op de site eindigt aankomende maandag 23 november om middernacht.

Online speculatie over de aankondiging lijkt zich te richten op twee mogelijkheden. Het meest waarschijnlijke is dat de website opbouwt naar meer informatie over de aankomende anime-adaptatie van de cult-game. Hier werd eerder dit jaar al de eerste teaser voor vrijgegeven. Deze serie wordt geproduceerd in samenwerking met Square Enix en Shin-Ei Animation. The World Ends With You: The Animation zal volgend jaar worden uitgezonden.

theworldendswithyou_teaser


De andere mogelijkheid is dat het een aankondiging betreft voor het langverwachte vervolg op de game. Dit is niet de eerste keer dat er mogelijk wordt gehint naar een deel 2. In 2012 werd er al gespeculeerd dat er een tweede deel aan zat te komen. Dit gerucht is in de laatste twee jaar steeds verder toegenomen met de uitgave van The World Ends With You - Final remix - op de Switch. Deze game bevatte een nieuwe epiloog die hintte naar wat er zou kunnen gaan plaatsvinden in het vervolg. Het enige dat dit gerucht onderbouwt is dat het officiële Twitter-account van de anime-serie deze teasersite niet heeft gedeeld op hun sociale media of officiële website. Het zou dus kunnen gaan om een afzonderlijk en nieuw project.

Maandagavond om 00:00 weten we hopelijk meer. Denk jij dat het gaat om de anime of een geheel nieuwe game van The World Ends With You? Laat het ons weten in de reacties!
Next articleTweede dag van Nintendo's prijzenfestival voor Super Mario Bros.... Previous articleGerucht: gigantisch datalek bij Capcom bevestigt Ace Attorney...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The World Ends with You -Final Remix-

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 12 oktober 2018

Screenshots