De winter staat voor de deur in Animal Crossing: New Horizons Nieuws | 17 november 2020 23:00 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Het wordt alweer steeds kouder, ook op je eiland in Animal Crossing: New Horizons. Nog even en het is tijd voor een feestelijke winter-update.

De winter staat voor de deur in Animal Crossing: New Horizons, waarmee het ook tijd is voor een winter-update! Dat brengt de nodige veranderingen met zich mee, waarbij ook de nodige feestdagen centraal staan. Op 26 november is het smakenfestijn. Chefkok Franklin zorgt voor een uitgebreide maaltijd, maar daarvoor heeft hij wel ingrediënten nodig.

Als de winter dan echt daar is, wordt je eiland gehuld in een witte deken van sneeuw. Vanaf 1 december doen allerlei kerstattributen hun intrede, zoals kerstbomen, kerstmutsen en andere versieringen. Op 24 december is het speelgoeddag! Een dag van cadeautjes geven en krijgen als Jingle, het rendier met de zwarte neus, jouw dorpje bezoekt. In de dagen na kerst zullen ook attributen verkrijgbaar zijn, om op gepaste wijze afscheid van het oude jaar te nemen en 2021 feestelijk te beginnen.


Er zijn nieuwe items te koop via Nook-miles, waaronder nieuwe kapsels en negen nieuwe reacties, zoals op de grond gaan zitten, iets ruiken, iemand uitzwaaien, foto's maken en meer. Je kunt de opslagruimte in jouw huis vergroten, waardoor je maar liefst 2400 voorwerpen kunt opbergen (eerder 1600). Na de update kun je ook willekeurige droomeilanden bezoeken. Daarnaast bestaat Animal Crossing: Pocket Camp intussen drie jaar en is een speciale Pocket Camp smartphone-stijl te bemachtigen. Je krijgt deze door zowel de Animal Crossing: Pocket Camp-app als Animal Crossing: New Horizons te linken aan jouw Nintendo-account.

72

Het is na de update mogelijk om je opgeslagen gegevens over te dragen tussen verschillende Nintendo Switch-systemen. Je kunt ervoor kiezen om jouw eiland met alle bewoners over te zetten naar een ander systeem. Alles wordt hierbij letterlijk overgenomen en komt bijvoorbeeld van pas als je een nieuwe Nintendo Switch hebt gekocht. Je kunt ook één bewoner overzetten naar een ander systeem, waarbij zijn huis en bezittingen in tact blijven. Dit kan niet de speler zijn die het oorspronkelijke eiland heeft opgezet, maar is bijvoorbeeld nuttig als een andere speler in het dorp zijn eigen eiland wil starten.

De winter-update voor november en december is beschikbaar vanaf 19 november 2020. Heb jij al zin in al deze winterse gezelligheid? Animal Crossing: New Horizons is sinds 20 maart verkrijgbaar.
Next articleDerde dag van Nintendo's prijzenfestival voor Super Mario Bros.... Previous articleKingdom Hearts: Melody of Memory - Muzikale Wereldreis

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots