Derde dag van Nintendo's prijzenfestival voor Super Mario Bros. 35th anniversary Nieuws | 18 november 2020 01:15 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Super Mario Bros. bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Wie jarig is trakteert, dus verloot Nintendo dagelijks Mario-gerelateerde prijzen.

Wegens de 35e verjaardag van het originele Super Mario Bros. uit 1985, is elke dag een Mario-gerelateerde prijs te winnen bij Nintendo! Mario is jarig, dus tussen 16 november en 21 december 2020 maak je dagelijks kans op een ander cadeau.

Meedoen doe je met je Nintendo-account, via de website van Nintendo. Je hoeft alleen maar op de knop te klikken om deel te nemen. Vandaag maak je kans op een sjaal en thermosfles van Super Mario. Ideaal om je warm te houden tijdens de wintermaanden, zeker met warme koffie of soep in de thermosfles.

super_mario_35_dag03

Als je meedoet aan de dagelijkse prijs krijg je meteen een lootje voor de hoofdprijs, die op 21 december wordt verloot. Dat is een complete set van exclusieve spelden gebaseerd op 35 jaar Super Mario-games, plus het volledige assortiment van LEGO Super Mario 2020! Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs.

Ga jij meedoen? Tot nu toe stelde Nintendo de volgende prijzen ter beschikking:

Start: 16 november
Dag 1 : LEGO Super Mario Starterset
Dag 2 : Speldjes-set van jaren '80 Super Mario-games
Dag 3 : Sjaal en thermosfles van Super Mario
Next articleHyrule Warriors: Age of Calamity - Honderd jaar geleden Previous articleDe winter staat voor de deur in Animal Crossing: New Horizons

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.