Nog meer puzzelplezier in Picross S5 voor Nintendo Switch Nieuws | 19 november 2020 12:06 | Auteur: Erik | Bron: Jupiter

Een nieuw jaar, een nieuwe Picross! Jupiter brengt op 26 november Picross S5 naar de Nintendo Switch.

Picross S5 borduurt voort op de basis die is gezet met de vorige vier delen. Het gooit de formule dan ook niet op de schop, en voegt vooral nieuwe content toe. Je kunt maarliefst 465 nieuwe puzzels verwachten, verdeeld over vier spelmodi: Picross, Mega Picross, Clip Picross en Color Picross.Nieuw in Picross S5 is de optie om je snelste tijden bij een puzzel te checken, alsmede de totale tijd die je erover deed om alles in een bepaalde modus te completeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij Color Picross een hoger contrast tussen de kleuren in te stellen. Check voor meer informatie de gamepagina van Jupiter.

Picross S-serie
In Picross is het de bedoeling om een zwart-witte afbeelding te ontluiken in een raster aan vakjes. De cijfertjes aan de zijkanten van dit raster, geven een hint over welke van de hokjes je zwart moet kleuren.

Hoewel Jupiter ontwikkelaar is van de vele spellen die op basis van dit concept zijn uitgebracht (begin dit jaar kwam Picross S4 nog uit!), heeft al jaren Nintendo exclusief rechten op de Picross-naam.

PicrossS5_NintendoSwitch_Art
Next articleRed Hyrule van de ondergang in lanceertrailer Hyrule Warriors:... Previous articlePumpkin Jack – Happy Halloween

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Picross S5

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzel
Ontwikkelaar: Jupiter
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 26 november 2020

Screenshots