Donkey Country... Nieuws | 03 april 2003 22:23 | Auteur: Michiel

Nadat Rare overgenomen werd door Microsoft werd Donkey Kong: Coconut Crackers gecancelled. Nintendo brengt nu zelf een DK game uit...

Het is inmiddels traditie geworden; Nintendo port bijna elke SNES-topper naar de GBA. Voor de wat jongere gamers onder ons dé kans om deze tijden te herleven, maar voor de oude rotten is het allemaal wat minder. Nintendo gaat deze winnende formule nu ook toepassen op de aankomende Donkey Kong op de GBA.

Donkey Kong Country, een geweldige game van Rare, zal Juni dit jaar in Amerika verkrijgbaar zijn. De graphics zien er nog niet zo goed uit als de SNES versie, en hopelijk gaat Nintendo daar nog wat aan doen.

Het zal geen directe port worden. Naast een aantal Multiplayer mini games, zit er ook een save functie in die het mogelijk maakt op elke gewenste plek te saven. Of dit ten koste gaat van de Gameplay zullen we zien bij de uiteindelijke versie.

9 Juni is de datum waarop de Amerikanen van deze game kunnen hergenieten, hier in Europa zullen we nog even moeten wachten.

donkeykongcountry_040203_1
donkeykongcountry_040203_2
donkeykongcountry_040203_3

Bron: IGN
Next articleNintendo verkoopt goed in de VS Previous articleJapanse cijfers...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Donkey Kong Country 2

Platform: Game Boy Advance
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 06 juni 2004

Screenshots