Elfde dag van Nintendo's prijzenfestival voor Super Mario Bros. 35th anniversary Nieuws | 26 november 2020 02:02 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Super Mario Bros. bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Wie jarig is trakteert, dus verloot Nintendo dagelijks Mario-gerelateerde prijzen.

Wegens de 35e verjaardag van het originele Super Mario Bros. uit 1985, is elke dag een Mario-gerelateerde prijs te winnen bij Nintendo! Mario is jarig, dus tussen 16 november en 21 december 2020 maak je dagelijks kans op een ander cadeau.

Meedoen doe je met je Nintendo-account, via de website van Nintendo. Je hoeft alleen maar op de knop te klikken om deel te nemen. Vandaag maak je kans op een Hori Mario Kart Racestuur Pro Deluxe voor de Nintendo Switch. Deze prijs wordt twintig keer verloot.

super_mario_35_dag11

Als je meedoet aan de dagelijkse prijs krijg je meteen een lootje voor de hoofdprijs, die op 21 december wordt verloot. Dat is een complete set van exclusieve spelden gebaseerd op 35 jaar Super Mario-games, plus het volledige assortiment van LEGO Super Mario 2020! Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs.

Heb jij al aan veel lotingen meegedaan en lukt het om ze bij te houden? Tot nu toe stelde Nintendo de volgende prijzen ter beschikking:

Start: 16 november
Dag 1 : LEGO Super Mario Starterset
Dag 2 : Speldjes-set van jaren '80 Super Mario-games
Dag 3 : Sjaal en thermosfles van Super Mario
Dag 4 : Super Mario-kleding van Opposuits
Dag 5 : Super Mario Icon stereo hoofdtelefoon
Dag 6 : Super Mario Odyssey
Dag 7 : SanDisk MicroSDXC-kaart met 256 GB

Dag 8 : Drie exclusieve knuffels van Nintendo Tokyo
Dag 9 : Mario Kart 8 Deluxe
Dag10 : Speldjes-set van jaren '90 Super Mario-games
Dag11 : Hori Mario Kart Racestuur Pro Deluxe
Next articleVan hoogtepunt naar herinnering Previous articleCuphead: The Delicious Last Course is uitgesteld naar 2021 wegens...

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 26 november 2020 02:25 | #292796
Kijk, now we're talking. Da's nou een prijs die ik wel zou willen winnen. Niet dat ik er veel hoop op heb, gezien de nogal vrekkige aantallen die Nintendo per prijs per dag weg geeft, maar goed: niet geschoten is altijd mis, dus ik doe mee!
Avatar
FalconPawnch | 26 november 2020 06:19 | #292797
dit is nou een perfecte prijs om te winnen voor mn kinders. die sturen nog altijd mee me een controller, dus dit zou het verhelpen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.