Sakuna: Of Rice and Ruin wereldwijd al meer dan 500.000 keer verkocht Nieuws | 28 november 2020 14:33 | Auteur: Erik | Bron: XSEED Games

In een week tijd heeft Sakuna: Of Rice and Ruin al meer dan een half miljoen keer verkocht. Dit laat uitgever XSEED Games weten.

Het gaat hierbij om de gecombineerde verkopen van zowel de Nintendo Switch- als de PlayStation 4-versie. De vice-president van XSEED, Kenji Hosoi, is content met deze mijlpaal en bedankt alle fans die de game al hebben aangeschaft.

"Sinds onze eerste meeting met Edelweiss [de ontwikkelaars] wisten we dat Sakuna: Of Rice and Ruin een speciale game zou zijn met een brede aantrekkingskracht. Het spel is voor meerdere jaren in ontwikkeling geweest, en we zijn meer dan enthousiast over de manier waarop het ontvangen is bij recensenten en consumenten. Aan iedereen die meereist met Sakuna en haar kompanen: bedankt!"

Sakuna: Of Rice and Ruin ligt sinds 20 november in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. De reden dat we 'm op de hybride console hebben, is voor een deel te danken aan Nintendo zelf.

SakunaOfRiceandRuin_NintendoSwitch_Art
Next articleNintendo Switch-versie Immortals Fenyx Rising vergeleken met... Previous articlePokémon Sword & Shield: alle Mystery Gift-codes voor Cap Pikachu...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sakuna: Of Rice and Ruin

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Edelweiss / XSEED Games
Uitgever: Marvelous
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 20 november 2020

Screenshots