Veertiende dag van Nintendo's prijzenfestival voor Super Mario Bros. 35th anniversary Nieuws | 29 november 2020 01:41 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Super Mario Bros. bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Wie jarig is trakteert, dus verloot Nintendo dagelijks Mario-gerelateerde prijzen.

Wegens de 35e verjaardag van het originele Super Mario Bros. uit 1985, is elke dag een Mario-gerelateerde prijs te winnen bij Nintendo! Mario is jarig, dus tussen 16 november en 21 december 2020 maak je dagelijks kans op een ander cadeau.

Meedoen doe je met je Nintendo-account, via de website van Nintendo. Je hoeft alleen maar op de knop te klikken om deel te nemen. Vandaag maak je kans op een dubbele prijs, bestaande uit een Super Mario notitieblok én een Hanafuda-kaartenset.

super_mario_35_dag14

Als je meedoet aan de dagelijkse prijs krijg je meteen een lootje voor de hoofdprijs, die op 21 december wordt verloot. Dat is een complete set van exclusieve spelden gebaseerd op 35 jaar Super Mario-games, plus het volledige assortiment van LEGO Super Mario 2020! Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs.

super_mario_35_overzicht01

Vandaag heeft Nintendo een schema vrijgegeven, met daarin enkele prijzen voor de komende dagen. De tweede week is nu voorbij, maar zoals je kunt zien zijn we nog niet halverwege het prijzenfestival. Er zijn nog veel meer Super Mario-verrassingen die ze de komende weken gaan weggeven bij Nintendo!

Wat vindt jij van de prijzen tot nu toe? Nintendo stelde eerder de volgende prijzen ter beschikking:

Start: 16 november
Dag 1 : LEGO Super Mario Starterset
Dag 2 : Speldjes-set van jaren '80 Super Mario-games
Dag 3 : Sjaal en thermosfles van Super Mario
Dag 4 : Super Mario-kleding van Opposuits
Dag 5 : Super Mario Icon stereo hoofdtelefoon
Dag 6 : Super Mario Odyssey
Dag 7 : SanDisk MicroSDXC-kaart met 256 GB

Dag 8 : Drie exclusieve knuffels van Nintendo Tokyo
Dag 9 : Mario Kart 8 Deluxe
Dag10 : Speldjes-set van jaren '90 Super Mario-games
Dag11 : Hori Mario Kart Racestuur Pro Deluxe
Dag12 : Monopoly Super Mario Celebration
Dag13 : Mochi Mochi rood Super Mario-knuffelschild
Dag14 : Notitieblok en Hanafuda-kaartenset
Next articleFree-to-play MMORPG Caravan Stories aangekondigd voor Nintendo... Previous articleNintendo Switch-versie Immortals Fenyx Rising vergeleken met...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.